lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Apartments in Sambikerep

Sambikerep
Wed, 24 Jul 2024 - Thu, 25 Jul 2024 (1 night)
1 Guest
Showing 57 Apartments in Sambikerep
Wonder 2BR @ Tanglin Supermall Mansion By Travelio, Surabaya

Wonder 2BR @ Tanglin Supermall Mansion By Travelio

Apartment
Sambikerep, Surabaya
Awaiting Review
At Wonder 2BR @ Tanglin Supermall Mansion By Travelio, guests can take pleasure in the delightful recreational amenities provided for their entertainment. At Wonder 2BR @ Tanglin Supermall Mansion By Travelio, a wide array of amenities guarantees a fulfilling experience throughout your visit. Make your holiday truly memorable by taking a rejuvenating plunge into the pool.At the apartment fitness center, you have the option to engage in your daily exercise routine or simply alleviate your jet lag by breaking a sweat.See details
Clean 2BR Anderson Supermall Mansion By Travelio, Surabaya

Clean 2BR Anderson Supermall Mansion By Travelio

Apartment
Sambikerep, Surabaya
Awaiting Review
Indulge in the numerous pursuits available at Clean 2BR Anderson Supermall Mansion By Travelio. Each day at apartment, immerse yourself in the invigorating waters of the pool, perfect for a rejuvenating plunge or a series of revitalizing laps.See details
2 BR I ANDERSON I 22floor I above pakuwon mall I the biggest shopping center, Surabaya

2 BR I ANDERSON I 22floor I above pakuwon mall I the biggest shopping center

Apartment
Sambikerep, Surabaya
Awaiting Review
Each room is equipped with AC and TV. The bathroom comes with free toiletries and hair dryer.See details
2 BR I ANDERSON I 18floor I above pakuwon mall I the biggest shopping center, Surabaya

2 BR I ANDERSON I 18floor I above pakuwon mall I the biggest shopping center

Apartment
Sambikerep, Surabaya
Awaiting Review
2 BR I ANDERSON I 18floor I above pakuwon mall I the biggest shopping center welcomes you to a comfortable stay at Surabaya. The Apartment offers complete facilities to cater to guests’ needs, such as kitchen, swimming pool, and parking.See details
Great  Benson 2BR  Pool  View 73 @Pakuwon, G6px, Surabaya

Great Benson 2BR Pool View 73 @Pakuwon, G6px

Apartment
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Sambikerep, Surabaya
Awaiting Review
See details
Simple 2Br Connected To Mall At Anderson Supermall Mansion Apartment, Surabaya

Simple 2Br Connected To Mall At Anderson Supermall Mansion Apartment

Apartment
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
Sambikerep, Surabaya
Awaiting Review
Simple 2Br Connected To Mall At Anderson Supermall Mansion Apartment LocationWhen you stay at Simple 2Br Connected To Mall At Anderson Supermall Mansion Apartment in Surabaya, you'll be connected to a shopping center, within a 15-minute drive of Pakuwon Mall and Tunjungan Plaza. This apartment is 0.7 mi (1.2 km) from Pakuwon Trade Center and 3.4 mi (5.4 km) from Ciputra Golf Club.Simple 2Br Connected To Mall At Anderson Supermall Mansion Apartment Facility and ServiceThis apartment offers designated smoking areas.Simple 2Br Connected To Mall At Anderson Supermall Mansion Apartment RoomsMake yourself at home in one of the 2 air-conditioned rooms featuring kitchens with full-sized refrigerators/freezers and stovetops. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Conveniences include rice cookers and complimentary bottled water.Restaurant and CafeGrab a bite from the grocery/convenience store serving guests of Simple 2Br Connected To Mall At Anderson Supermall Mansion Apartment.See details
Spacious Elegant 3BR Supermall Mansion By Travelio, Surabaya

Spacious Elegant 3BR Supermall Mansion By Travelio

Apartment
Sambikerep, Surabaya
Awaiting Review
At Spacious Elegant 3BR Supermall Mansion By Travelio, guests can take pleasure in the delightful recreational amenities provided for their entertainment. At Spacious Elegant 3BR Supermall Mansion By Travelio, a wide array of amenities guarantees a fulfilling experience throughout your visit. Make your holiday truly memorable by taking a rejuvenating plunge into the pool.See details

FAQ about Apartments in Sambikerep

Which dates are the cheapest to stay in Sambikerep this month?

What are some cheap Apartments that are popular in Sambikerep?

What are some cool Apartments that have many Instagrammable spots in Sambikerep?

What are the best Apartments in Sambikerep with swimming pools?

Review about Apartments in Sambikerep

3.8/5
GoodFrom 725 reviews
5.0/522 Jul 2024
Vivi Rahma • Family Trip
Jadi satu sama mall dan bisa buat orang banyak
3.0/520 Jul 2024
DH • Business Trip
Terletak di kawasan wisata. Tarif terjangkau, fasilitas eksklusif.
1.0/520 Jul 2024
Agus Sutanto • Solo Trip
Kebersihannya harus diperhatikan
5.0/520 Jul 2024
Venny Anggreini • Family Trip
Terletak di pusat mall
4.2/520 Jul 2024
Pujikur Official • Solo Trip
Nymn aman full fsiltas lngkp best dah mntap
5.0/519 Jul 2024
Vivi Rahma • Family Trip
Interior estetik. Interior estetik.
5.0/518 Jul 2024
NR • Family Trip
Kamar luas dan nyaman banget.
4.0/517 Jul 2024
Stefanus Bobby • Family Trip
Kebersihan sangat terawat. Keseluruhan rapi.
4.0/517 Jul 2024
BW • Solo Trip
Sudah langganan , pelayanan nya ramah dan bersahabat.
4.0/517 Jul 2024
Budi Wiyono • Solo Trip
Krn sudah langganan, mumer, terjangkau, ramah
4.4/516 Jul 2024
DN • Family Trip
Senang bisa menginap di apartemen ini saat weekend... Kamarnya bagus, fasilitas lengkap, lokasi strategis, akses ke mall mudah... Tapi sayang ada miskomunikasi, karena tdk sesuai gambar & keterangan... Ternyata cm dapat 1 kamar tidur yg besar... Seharusnya ditulis 1 kamar dgn 2 bed bukan 2 bedroom... Kalo harga 1 jutaan mending sy nginap hotel yg bagus sdh dapat breakfast....
5.0/515 Jul 2024
Phang Untarie Gunawan • Solo Trip
Aksesibilitas bagus.
5.0/513 Jul 2024
Juniana Sari Hong chieng • Family Trip
Bersih langsung akses mall
1.0/512 Jul 2024
Reza Sofyan Arianto • Solo Trip
Kacau... Debu dimana²
userImage-14userImage-14
2 Photos
4.0/511 Jul 2024
Cornelia Dewi • Family Trip
Pd awalnya saya berniat booking unit 2BR, tp ternyata setelah selesai booking, kok "judul" unitnya tetap 2BR tp di keterangannya hanya 1BR. Saya cb kontak properti, tnyt stlh dicek benar saya booking yg 1BR. Jadi sepertinya, owner properti ini memiliki 2 unit, 1 BR dan 2BR yg page nya dijadikan 1 dgn judul "apartemen anderson 2BR", namun ketika di klik pilih unit muncul lg 2 pilihan yg berbeda (1 BR dan 2BR), namun pd saat saya booking, yg muncul hanya 1 saja (tnyt unit yg 2BR sdh booked) dan saya berpikir bahwa mmg sdh betul itu yg 2BR sesuai judul. Tapi untungnya, walaupun 1BR, ranjangnya king size bed dan bawahnya bisa ditarik ada ranjang ukuran queen. Namun ketika saya sampai disana, saya kaget krn tnyt kasur bagian atas tinggi sekali. Foto terlampir di sebelah ranjang itu anak saya dgn tinggi 157cm, tinggi ranjang se pinggangnya. Sehingga agak sulit ketika hrs naik turun ranjang, tdk direkomendasikan bagi yg membawa lansia. Namun secara umum, unit ini bagus, terawat, bersih, disediakan dispenser air minum, water heater, kulkas, microwave, tv, rice cooker, amenities, juga handuk bersih, dpt jg kartu akses parkir di apartemen utk 1 mbl. Instruksi check in cukup jelas, namun kurang detail terutama utk ke arah lobby apartemen dan gedung parkir apartemen (krn pintu masuk Pakuwon Mall cukup banyak dan pst membingungkan bagi mereka yg tdk familiar). Untungnya saya sdh bbrp kali menginap di apartemen anderson/benson, sehingga saya sudah tahu harus lewat mana, dimana letak lobby nya, jd tau dimana area parkirnya. Krn dlm 1 gedung parkir ada 2 sisi lift, yg 1 utk anderson, dan yg lain utk benson. Hal ini akan sangat membingungkan bagi mereka yg sama sekali blm pernah menginap di tower2 ini. Sebaiknya detail instruksi cek in diperjelas lg, bisa dgn memberikan gambar2 serta petunjuk arah, serta denah letak lift dan area parkir. Untuk cek in, kita self check in dgn mengambil kunci dan kartu akses di mailbox, yg mana kalau di tower anderson, mailbox ada di lantai P (hrs mnt tlg satpam utk tap kartu akses ke lantai P). Dan petunjuk cek in jg tertulis bahwa mailbox tdk terkunci. Tp pd saat saya akan mengambil kunci, mailbox tnyt terkunci. Saya cb ambil dr celah mailbox dan untungnya bisa. Saran saya sebaiknya kunci mailbox diganti dgn kunci kombinasi angka, untuk memudahkan proses pengambilan kunci saat cek in dgn memberikan kode kombinasi pada tamu.
5.0/510 Jul 2024
Ika Perwita Sari • Solo Trip
Layanan concierge profesional.
2.4/56 Jul 2024
NI • Solo Trip
Satu bagian dindingnya ada cat udah keropos, berjamur. Kasurnya sudah tidak layak ditiduri menurut saya, nusuk nusuk, pernya kerasa, dan bunyi kretek kretek kalo balik badan kanan kiri, ga nyaman banget suaranya keras. Spreinya udah butek, kusem. Handuk sampe warna abu abu. Hanya disediakan sabun batang tanpa sikat dan pasta gigi. Water heaternya mati. Bagusnya parkirannya luas dan acnya cepet dingin (ini karena kamarnya kecil ya).
5.0/55 Jul 2024
Anastasia Novita Tedjamulja • Business Trip
Lokasi cukup ok, tetapi tempat parkir krg luas
3.0/54 Jul 2024
Piranti Karunia Putri • Business Trip
okkkkkkkkkkkokkkiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
4.8/52 Jul 2024
FEIBE LENSIE BENTIAN • Solo Trip
bagus, nyaman, tenang, mantap pokoknya deh
Apartments in SambikerepDon't feel hesitant to book Apartments in Sambikerep at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Accommodations on tiket.com

1. Find the accommodationEnter the name of the city, area, or accommodation to find the place you want.
2. Select a roomOn the accommodation detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the accommodation about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don't forget to use the promo code to get a cheaper accommodation price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.