lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Bungalows in Bromo

Bromo
Wed, 19 Jun 2024 - Thu, 20 Jun 2024 (1 night)
1 Guest

Most Favorite Accommodations in Bromo

Plataran Bromo, Pasuruan

Plataran Bromo

Tosari, Pasuruan
4.7/5Fantastic(382 reviews)
Starts fromIDR 2,952,642/room/night
Situated in the highland terrace of Bromo, Plataran Bromo offers luxurious accommodation at the gateway of Bromo Tengger Semeru National Park. The hotel features spacious rooms, on-site dining options and a spa. Free WiFi is accessible throughout the property. Plataran Bromo offers modern contemporary rooms and a private pool villa. The rooms are fully air-conditioned, fitted with wooden furnishing and parquet floors. Each room features facilities such as a flat-screen LCD TV, a wardrobe, a personal safe, and a coffee/tea maker. The en suite bathroom comes with full amenities, including a hair dryer, slippers, towels and complimentary toiletries.  Plataran Bromo houses 5 dining options. Designed to resemble an alpine lodge, the Syailendra Venue & Dining serves international, Indonesian and pan-Asian cuisines. Meanwhile, the Teras Bromo offers an outdoor dining experience with a wide selection of Indonesian and Asian menu. For a lighter meal and some drinks, guests can go to the Mahameru Lounge, Pamiranti Executive Lounge & Bar or the Kinandari Lounge & Bar. Plataran Bromo features unique facilities such as a jeep checkpoint, a greenhouse, an amphitheatre, a wedding deck and a horse stable. The Padma Spa is available for guests to relax and enjoy a massage or a treatment. They also provide services such as a 24-hour room service, concierge service, luggage storage and laundry services.  Plataran Bromo is 15km from Mount Bromo and a 1,5 hour drive from Abdul Rachman Saleh Airport.See details
Villa Rose Hill Bromo, Probolinggo

Villa Rose Hill Bromo

Bromo, Probolinggo
4.4/5Good(8 reviews)
Starts fromIDR 1,404,000/room/night
Villa Rose Hill Bromo offers accommodation in Probolinggo and located 32.9 km away from P30 Summit. The property features free WiFi.Each room is equipped with window. The bathroom comes with shower.Guests can enjoy a meal at FG Coffee & Food. Other dining options are also located around the property.Other facility at Villa Rose Hill Bromo is a free parking area.The nearest airport is Abdul Rachman Saleh Airport, 55.2 km from the property.See details
Budhis Home, Probolinggo

Budhis Home

Bromo, Probolinggo
Awaiting Review
Starts fromIDR 670,140/room/night
Rooms at Budhis Home are equipped with TV, refrigerator, and coffee tea maker. The bathroom is fitted with free toiletries and slippers.See details
CASA BROMO HOMESTAY2, Probolinggo

CASA BROMO HOMESTAY2

Bromo, Probolinggo
Awaiting Review
See details

FAQ about Bungalows in Bromo

What are some cool Bungalows that have many Instagrammable spots in Bromo?

What are the best Bungalows in Bromo with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Bromo this month?

What are some cheap Bungalows that are popular in Bromo?

Review about Bungalows in Bromo

3.9/5
GoodFrom 297 reviews
4.0/518 Jun 2024
Budianto Tyahyo • Family Trip
Villa dan pelayanna bagus, cuma kecewa di sewa jeepnya aja
5.0/518 Jun 2024
Laurensia kristanti managa • Family Trip
Sangat bagus dan nyaman
userImage-2userImage-2
3 Photos
5.0/518 Jun 2024
Juni Anto • Couple Trip
Best view dan wort it
5.0/517 Jun 2024
Rhobal Putra Syahban • Couple Trip
Parkir terorganisir dengan baik.
userImage-4userImage-4
5 Photos
4.2/517 Jun 2024
NH • Couple Trip
room seperti cabin, fasilitas kamar cukup kurang kulkas, amenities komplit, cukup memuaskan, pelayanan ramah, breakfast tidak prasmanan, parkir luas. Kesejukan alam pedesaan di sekitar. Kamar mandi bersih dan terawat. Pelayanan yang sopan.
5.0/516 Jun 2024
Nur Dian Hamzah • Family Trip
Nyaman banget, nginep disini. Kamar dilengkapi dengan balkon.
5.0/516 Jun 2024
Bayu Anggara • Couple Trip
Hidangan ringan yang lezat.
5.0/512 Jun 2024
Firdaus Iping • Family Trip
Suasana dan kebersihan sangat baik. Suasana malam yang menawan.
userImage-8userImage-8
3 Photos
5.0/511 Jun 2024
Nabilla Ghinaa ramadhani • Family Trip
tempatnyaa enak bgtt!! dan view dari belakang guest house nya beneran bagus bangett,apalagi kalau mau nyari sunrise tanpa perlu ngedaki. view malem nya juga enakk dan dingin bangett…. bintang 5 dehh pokoknyaa. tv nya udah android jadi kalau mau nonton youtube bisa banget,buat netflix nya pake akun masing’ yaa. bapak nyaa juga ramah bangett,kita pesen jeep juga dari guest house nya dengan harga 850rb udah sampe ke bromohillside. mungkin mines nya cuman aga bau pup kuda aja,karena mungkin posisinya deket kandang kudaa yaa,tapi overall semua nya baguss… buat sarapan kita ga dapet karena mungkin keburu’ buat ke kawasan wisata bromonya,tapi buat nongkrong’ pas malem ada kopi hitam sama teh angett ko guyss,disiapin dari guest house nyaa pokoknya enak bgtt deh. menurut aku buat harga 400rb an guest house nya beneran enak bgttt,dan jaraknya cuma 2,8km an dari kawasan pasir berbisiknya. ini aku pergi bareng keluarga dan kebetulan lagi hoki aja karena musim kemarau dan ga hujan jadi jelas dapet sunrise dan sunset nyaa ga ketutup kabutt, di guest house nya juga teras nya lumayan gede nongkrong sama temen’ atau keluarga enak bangett cuman jangan terlalu berisik aja yaa,takut pengunjung lain kegangguu. pokoknyaa review dati aku puas banget kesini,dan semoga bisa kesini lagii.
5.0/510 Jun 2024
AR • Family Trip
Villa luas, sayangnya untuk tempat parkir sempit sekali.. Pada saat kami menginap, airnya mati, tapi petugas villa sigap dan kami langsung pindah ganti villa tidak jauh dari lokasi.
userImage-10userImage-10
1 Photo
5.0/510 Jun 2024
Wahyudi Kurniawan • Trip with Friends
Pemandangan alam cocok untuk keluarga.
5.0/58 Jun 2024
CC • Family Trip
Kualitas layanan terbaik. Pemandangan taman yang hijau. Kebersihan sangat terjaga dan rapi.
5.0/58 Jun 2024
CC • Family Trip
Rapi dan bersih. Ada layanan kamar keluarga.
5.0/58 Jun 2024
Cunis Wardhana • Family Trip
recomanded banget bersih sejuk asri dingin
4.8/57 Jun 2024
Hadija nurani • Family Trip
Villanya di gambar keliatan biasa tapi begitu datang lumayan bagus dan bersih,rapi. Kecil tapi nyaman untuk di huni. View kanan kiri villa juga bagus,mau ke cafe" tdk terlalu jauh. Puas deh nginep disini Aktivitas menyenangkan untuk anak-anak.
userImage-15userImage-15
6 Photos
1.8/57 Jun 2024
NH • Couple Trip
harga 350.000 kamar kecil seperti kost kostan, lantai kamar kotor seperti tidak pernah disapu dan di pel, kasur berdebu banyak rambut wanita, sama sekali tidak dirawat, ga bisa tidur karena suara keran air yang berdengung, penerangan minim. plus recepsionis ramah dan makanan lumayan ok.
4.0/57 Jun 2024
VP • Family Trip
Hotel baru, jadi semua masih bagus, cm privasinya krg baik. Krn akses restonya melewati kamar byk org lalu-lalang hny utk foto²
1.0/57 Jun 2024
AVISKA AVITASARI • Trip with Friends
Tempat tidurnya kurang nyaman, kebersihan 5/10, tidak ada yang jaga, keamanan sangat kurang dan yang bikin sebelnya air mati dipagi hari. Kegiatan selanjutnya tertunda karena harus menunggu air.
3.0/57 Jun 2024
AR • Trip with Friends
5.0/55 Jun 2024
Riza Djoko Arfianto Abdullah • Family Trip
lokasi bagus, kamar oke, staff ramah
Bungalows in BromoDon't feel hesitant to book Bungalows in Bromo at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Accommodations on tiket.com

1. Find the accommodationEnter the name of the city, area, or accommodation to find the place you want.
2. Select a roomOn the accommodation detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the accommodation about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don't forget to use the promo code to get a cheaper accommodation price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.