lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Vacation Homes in Campaka

Campaka
Wed, 22 May 2024 - Thu, 23 May 2024 (1 night)
1 Guest

FAQ about Vacation Homes in Campaka

What are some cool Vacation Homes that have many Instagrammable spots in Campaka?

Which Vacation Homes have the best ratings in Campaka?

What are the best Vacation Homes in Campaka with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Campaka this month?

What are some cheap Vacation Homes that are popular in Campaka?

Review about Vacation Homes in Campaka

3.9/5
GoodFrom 2054 reviews
4.4/521 Mei 2024
SM • Solo Trip
Kamar mandi terasa seperti lagi di spa.
5.0/518 Mei 2024
NR • Family Trip
Keren, nyaman, pelayanan yang ramah , fasilitas memadai, kebersihan juga bersih
3.0/518 Mei 2024
ES • Couple Trip
Nyaman bgt sihh ,, Kamar nyaman, cocok untuk keluarga.
5.0/518 Mei 2024
istiani amini • Business Trip
Sangat nyaman dan bersih
5.0/517 Mei 2024
Ujang Ismatulah • Solo Trip
Sangat memuaskan sekali kamarnya dan fasilitas
5.0/517 Mei 2024
TS • Couple Trip
Staf yang penuh keramahan.
4.0/517 Mei 2024
Heni Lidia Susanty • Family Trip
Sudah yang kedua kali menginap disini, kamar dan tempat tidurnya luas. Tersedia fasilitas anak-anak dan Ada aktivitas indoor untuk anak-anak jadi anak-anak makin betah dan senang
3.8/516 Mei 2024
IS • Business Trip
Bagus utk jeperluan bisnis, tp tidak untuk staycation
4.8/515 Mei 2024
Prayoga Nopriady • Solo Trip
Kamar luas, cukup bersih, ada jemuran juga Cuma tidak ada tv tp okelah buat istirahat, recommended bagi pesepeda yg ingin bermalam di sini
5.0/514 Mei 2024
DR • Couple Trip
Tempat parkir strategis.
4.4/514 Mei 2024
EW • Family Trip
Kamar bersih, dapet cemilan juga ♥️♥️♥️ will be back here again kalo ke purwakarta lagii
5.0/513 Mei 2024
Rina Purwaningtiyas • Family Trip
seru,kamar bersih,dapet wellcome drink,
4.0/513 Mei 2024
Rusdiana Rusdiana • Family Trip
Bagus nyaman,,apa lagi untuk kolamrenang nya anak jadi seneng,, cuma untuk makan sarapan saja menu nya sedikit,,dan kena cash untuk anak umur 8th.. selebihnya ok terima kasih.
5.0/513 Mei 2024
FW • Family Trip
Menu satuan bervariasi banget. Staf yang penuh energi.
5.0/512 Mei 2024
NN • Family Trip
Udah nginep 2x di hotel ini, emang nyamaaaan banget. Pelayanannya cepet dan ramah juga. Kamarnya bersih, apalgi kolam renangnya bersih dan nyaman karena di indoor. Pokoknya gak nyesel. Bakal balik lagi sih kesini🥰😍
5.0/512 Mei 2024
Rahadian Omar • Family Trip
Cukup oke lah menginap disini
4.0/512 Mei 2024
MW • Family Trip
Parkir sangat nyaman. Fasilitas kolam modern.
4.0/511 Mei 2024
Yogi Rianto • Family Trip
Hotel sangat menjaga kebersihan. Ada kamar keluarga. Dekat dengan pusat perbelanjaan.
5.0/511 Mei 2024
AY • Family Trip
Ada ruang istirahat keluarga. Interior dengan warna ceria. Akses parkir lancar. Harga fantastis, pelayanan istimewa. Fasilitas berkelas.
5.0/511 Mei 2024
AY • Family Trip
Parkir ramah penyandang disabilitas. Interior ramah anak-anak. Staf profesional. Resepsionis yang ramah anak dan profesional.
Vacation Homes in CampakaDon't feel hesitant to book Vacation Homes in Campaka at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Accommodations on tiket.com

1. Find the accommodationEnter the name of the city, area, or accommodation to find the place you want.
2. Select a roomOn the accommodation detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the accommodation about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don't forget to use the promo code to get a cheaper accommodation price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.