lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Vacation Homes in Senduro

Senduro
Sat, 22 Jun 2024 - Sun, 23 Jun 2024 (1 night)
1 Guest

FAQ about Vacation Homes in Senduro

What are some cheap Vacation Homes that are popular in Senduro?

What are some cool Vacation Homes that have many Instagrammable spots in Senduro?

Which Vacation Homes have the best ratings in Senduro?

What are the best Vacation Homes in Senduro with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Senduro this month?

Review about Vacation Homes in Senduro

3.6/5
GoodFrom 16 reviews
5.0/51 Mei 2024
WS • Family Trip
Desain kolamnya unik banget. Harga mantap.
5.0/513 Nov 2023
Felix Surya
3.2/529 Agt 2023
Andreas Arianto Tedjasukmana
5.0/528 Agt 2023
FF
5.0/510 Agt 2023
BD • Solo Trip
Pemilik penginapan sangat ramah, next trip akan nginep disini lagi
5.0/53 Agt 2023
Moh Dafit Sholeh
5.0/516 Jul 2023
Siti Hamidah
Alhamdulillah selama menginap disini cukup puas, tempatnya cukup oke dan sempat ada drama HP hilang ternyata ditemukan oleh warga sekitar karena diposting di story milik bapak ngadiono. Sarapannya juga rasanya enak masakannya cocok banget di lidah. Pastikan kalo kesini bawa pakaian hangat karena dingin sekali. 🥰
4.6/53 Jul 2023
JEONG FUNG MIN
Pelayanan yang sangat memuaskan...recomend deh
3.0/530 Des 2022
Danang Maulana Arif Saputra
1.6/519 Des 2022
Reservasi tvOne
2.0/530 Sep 2022
YS
3.0/57 Apr 2022
Dian Ajeng Syarifa Al Kaunaini • Trip with Friends
Datang dini hari alhamdulillah masih disambut dengan baik. Sebenernya ngeri ngeri serem sih soalnya melewati tengah tengah kuburan hehehe cmn yaa aman aman aja, jadinya new experience😁
1.0/523 Jun 2021
MI • Couple Trip
Sangat kecewa dengan #SPOT ON 2378 Omah Nusantara Homestay, karena kamar yang sudah dipesan sebelumnya tidak di gunakan dan saya disuruh nambah biaya kamar jika mau menginap di kamar yang di tersisa dengan biaya tambahan 2xlipat dengan kondisi kamar yang buruk tidak ada kipas/AC, selimut. fasilitas tidak dengan di tiket.com
5.0/521 Feb 2021
UR • Trip with Friends
bagus sekali, pemilik ramah, dan ciko yg lucu buat hiburan kalo nongkrong diteras
2.6/527 Sep 2020
RW • Couple Trip
Resepsionis tidak standby sesuai dengan di deskripsi aplikasi dan kurang nya info atau petunjuk no telfon yang dapat dihubungi sewaktu-waktu. Kamar mandi yang tidak dipergunakan dengan semestinya. Lain dari hal-hal tersebut sudah baik orang nya ramah-ramah.
4.6/52 Jan 2020
DA • Family Trip
Pemilik homestay sangat ramah tapi lokasi nya susah dijangkau mobil
Vacation Homes in SenduroDon't feel hesitant to book Vacation Homes in Senduro at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Accommodations on tiket.com

1. Find the accommodationEnter the name of the city, area, or accommodation to find the place you want.
2. Select a roomOn the accommodation detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the accommodation about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don't forget to use the promo code to get a cheaper accommodation price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.