lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

5 Star Hotels in Banyumas

Banyumas
Wed, 19 Jun 2024 - Thu, 20 Jun 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest
Showing 6 hotels in Banyumas
Kika Pool Villa & BBQ, Banyumas

Kika Pool Villa & BBQ

Karanglewas, Banyumas
5.0/5Fantastic(1 review)
Kika Pool Villa & BBQ offers accommodation in Banyumas and is located 2.4 km away from Kamandaka Cultural Tourism Village. The property features a swimming pool and free WIFi. Each room is equipped with a comfortable bed and air conditioning . The bathroom comes with a shower and bathtub. Guests can enjoy a meal at Bakso & Soto Pak Lukman. Other dining options are also located around the property.Other facilities in Kika Pool Villa & BBQ are a kitchen.The nearest airport is Jenderal Besar Soedirman Airport, 29.2 km from the property. See details
Keva Homestay Purwokerto, Banyumas

Keva Homestay Purwokerto

Purwokerto, Banyumas
Awaiting Review
Keva Homestay Purwokerto welcomes you to a comfortable stay at Banyumas. The Vacation Home offers complete facilities to cater to guests’ needs, such as kitchen, WiFi, and parking.See details
ASAKA House, Banyumas

ASAKA House

Purwokerto, Banyumas
Awaiting Review
See details
Login illustration

Do you have an account?

Register or log in to enjoy more discounts and exclusive offers!

Kenanga House, Banyumas

Kenanga House

Purwokerto, Banyumas
Awaiting Review
Kenanga House welcomes you to a comfortable stay at Banyumas. The Vacation Home offers complete facilities to cater to guests’ needs, such as kitchen, WiFi, and parking.See details
Shofia Homestay, Banyumas

Shofia Homestay

Baturraden, Banyumas
Awaiting Review
Shofia Homestay welcomes you to a comfortable stay at Banyumas. The Vacation Home offers complete facilities to cater to guests’ needs, such as kitchen, WiFi, and parking.See details
Madina Sharia Homestay, Banyumas

Madina Sharia Homestay

Banyumas
Awaiting Review
See details

FAQ about Hotels in Banyumas

What are some cool hotels that have many Instagrammable spots in Banyumas?

What hotels in Banyumas offer great breakfasts?

Where are the best areas to stay in Banyumas?

What are the top tourist destinations in Banyumas?

Which hotels have the best ratings in Banyumas?

What are the best hotels in Banyumas with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Banyumas this month?

What are some cheap hotels that are popular in Banyumas?

Review about Hotels in Banyumas

4.0/5
GoodFrom 24341 reviews
5.0/518 Jun 2024
Fahimuddin fahimuddin • Solo Trip
Enaaak murah, ac dingin dan kamar nyaman
userImage-1userImage-1
2 Photos
5.0/518 Jun 2024
Imaculata Apriliana • Couple Trip
Lokasi sangat strategis di depan GOR Satria, mau cari makan gampang bgt. Wajib coba Es Duren di sebelah kanan hotel, tinggal jalan kaki. Pas buka pintu kamar, wangi kopi enak bgt! Staff semua ramah, satpam selalu bantu parkir, kebersihan kamar terjaga & rapi. Puas bgt menginap di Elsotel. Kalau ke Purwokerto pasti inap sini lagi👍🏽
4.6/518 Jun 2024
Rudy Limansia • Business Trip
Cukup baik sepadan dengan harga nya
4.6/518 Jun 2024
Rudy Limansia • Business Trip
Cukup baik sepadan dengan harga nya.
5.0/518 Jun 2024
Rudy Limansia • Business Trip
Hotel bagus & baik Tempat parkir aman.
5.0/518 Jun 2024
Lie Andy Rejo Kurniawan • Solo Trip
Keren tempatnya, nyaman , di loby banyak aktifitas yang bisa di kerjakan
2.4/518 Jun 2024
MR • Family Trip
Langsung aja review jujur, Kelebihan: kamar bersih, lokasi strategis, view bagus, karyawan ramah Kekurangan: air panas nyala cuma sebentar, udah berkali2 komplen tetep aja ga digubris, masa penginepan digunung air panas yg harusnya lancar dijatah cuma sedikit, mana bisa mandi sedingin itu parah bngt kebangetan. Fasilitas udah usang ga bs kepake. Ga ada ac cuma kamar jadinya pengap kalo malem. Sangat pengap panas. Fasilitas ada tulisan wifi, ternyata ngga ada. Dah cukup.
5.0/518 Jun 2024
DK • Couple Trip
Bagusssssssssssssssssss
userImage-8userImage-8
1 Photo
5.0/518 Jun 2024
MUTHIA RAHIMA • Family Trip
Keterampilan staf luar biasa. Resepsionis yang cekatan dan kompeten. Semua staff helpful, servicenya juara, terutama bpk2 satpamnya yg bantu angkat2 koper, pak donar ya satu lagi siapa ya lupa sy, pak satpam baik bantu ambil hansaplast dan betadine saat tangan sy ga sengaja bleeding kena tas. Ada sedikit masukan sdh sy WhatsApp smg membuat elsotel jd lebih baik 🫶🏻 Bakal kangen ke pwt, next insyaa Allah kalau ada kesempatan lg ke pwt akan menginap di elsotel. Blm smpat ke GOR pdhal depannya GOR, yg suka nyari step bisa ke GOR guys. Interior megah. Suasana hangat dan akrab. Saya sangat berkenan sekali menginap di Elsotel. Semoga semua staff dan keluarga bahagia selalu, sehat2, di lancarkan dalam bertugas dan segala urusannya di luar tugasnyaa yaa kakak2, Bapak, Ibu. 🙏🏻
5.0/518 Jun 2024
II • Others
So far everything smooth Near alun2 and mall
userImage-10userImage-10
4 Photos
5.0/518 Jun 2024
TP • Couple Trip
Penginapan murah dan nyaman di Purwokerto. Lokasinya gak begitu jauh dari stasiun. Fasilitasnya lengkap mulai dari tempat parkir, ac, wifi, tv android, balkon, handuk, sikat gigi, sabun, water heater, air mineral, dapat sarapan nasi goreng pula. Kamar bersih dan nyaman banget. Bapak ibu pemiliknya sangat ramah, jadi berasa kayak di rumah sendiri. Karena lokasinya di dalam komplek, jadi tempatnya tenang. Dan kalau dari balkon bisa liat gunung slamet.
5.0/518 Jun 2024
LIDIA SUSANTI • Family Trip
Nyaman bersih, lokasi samping gedung serbaguna unsoed
5.0/518 Jun 2024
RH • Solo Trip
Akomodasi sangat bersih. Sentuhan artistik. Layanan kamar 24 jam.
5.0/518 Jun 2024
Siti Febriyanti • Solo Trip
Sanitasi terjaga banget. Suasana ceria di kolam.
5.0/518 Jun 2024
Ferdi Rizal • Business Trip
Lingkungan bersih dan aman banget.
5.0/518 Jun 2024
aditrya putra mandiri • Couple Trip
Kualitas pelayanan terbaik.
5.0/517 Jun 2024
ADE RAHMA YANTI • Family Trip
Kamar luas, bersih, staf ramah. Harga murah.
3.8/517 Jun 2024
bellia marsya putriyani • Couple Trip
I forgot to ask for non smoking room, so the room smell of smoke the entire time we stayed. The room is clean, bathroom was clean, overall we like it.
userImage-18userImage-18
2 Photos
3.6/517 Jun 2024
NS • Couple Trip
(+) pas di tengah kota, mudah akses. Hotel aesthetic, rapi, nyaman, bersih, makanan so so, kalau pagi sinar mataharinya bagus bgt masuk k tengah gedung (-) gantungan baju di kamar ga ada, adanya hanya d kamar mandi dan dekat k shower. Kalau ada pakaian atau barang mau digantung dikamar, bingung. Ga ada gelas atau ketle buat air panas.
5.0/517 Jun 2024
Frima Rheza • Solo Trip
Kamar selalu bersih. Area parkir sangat teratur. Kamar mandi bersih dan terawat.
how-to-book-poster

How to Book Hotels on tiket.com

1. Find the hotelEnter the name of the city, area, or hotel to find the place you want.
2. Select a roomOn the hotel detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the hotel about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don’t forget to use the promo code to get a cheaper hotel price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.