lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Hotels near Situ Gunung Lake

Situ Gunung Lake
Sun, 21 Jul 2024 - Mon, 22 Jul 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest
Showing 58 hotels near Situ Gunung Lake
RedDoorz Syariah near RS Hermina Sukabumi, Sukabumi

RedDoorz Syariah near RS Hermina Sukabumi

8.71 km from your search location
Awaiting Review
Starts from
IDR 399,972
/room/night
Tamu yang datang berpasangan wajib menunjukkan identitas menikah. Pilihan akomodasi ideal untuk Backpacker, Liburan Keluarga, dan Perjalanan Bisnis. RedDoorz Syariah near RS Hermina Sukabumi dilengkapi oleh beragam fasilitas penunjang kenyamanan, seperti; kamar non-smoking, Wifi, LED-TV, resepsionis 24 jam, air mineral kemasan, perlengkapan mandi, dan area parkir. Lokasi Hotel juga dikelilingi oleh beragam pusat wisata, perbelanjaan dan hiburan utama, seperti; Citimall Sukabumi (4,2 km), Superindo Sukabumi (2 km), Kolam Renang Prana Sukabumi (3,6 km), dan Taman Kota Lapang Sukabumi (4,7 km). Tamu yang datang berpasangan wajib menunjukkan identitas menikah. Pilihan akomodasi ideal untuk Backpacker, Liburan Keluarga, dan Perjalanan Bisnis. RedDoorz Syariah near RS Hermina Sukabumi dilengkapi oleh beragam fasilitas penunjang kenyamanan, seperti; kamar non-smoking, Wifi, LED-TV, resepsionis 24 jam, air mineral kemasan, perlengkapan mandi, dan area parkir. Lokasi Hotel juga dikelilingi oleh beragam pusat wisata, perbelanjaan dan hiburan utama, seperti; Citimall Sukabumi (4,2 km), Superindo Sukabumi (2 km), Kolam Renang Prana Sukabumi (3,6 km), dan Taman Kota Lapang Sukabumi (4,7 km).See details
SYARIAH - Beautiful 3BR Home - 8 min from Centre by Sakura, Sukabumi

SYARIAH - Beautiful 3BR Home - 8 min from Centre by Sakura

8.39 km from your search location
Awaiting Review
Each room is equipped with TV and refrigerator. The bathroom comes with free toiletries and hair dryer.See details
Pondok Asri Selabintana, Sukabumi

Pondok Asri Selabintana

5.32 km from your search location
Awaiting Review
Starts from
IDR 310,732
/room/night
Pondok Asri Selabintana provides flawless service and all the necessary facilities for visitors. When arriving by car, take advantage of the resort's convenient on-site parking facilities.See details
The Bountie Hotel & Convention Centre, Sukabumi

The Bountie Hotel & Convention Centre

9.44 km from your search location
Awaiting Review
The Bountie Hotel & Convention Centre LocationWith a stay at The Bountie Hotel & Convention Centre in Sukabumi, you'll be 28.1 mi (45.2 km) from Cipanas Presidential Palace and 30.2 mi (48.7 km) from Taman Bunga Nusantara. This hotel is 30.3 mi (48.8 km) from Cibalung Happy Land and 31 mi (49.8 km) from Kebun Raya Cibodas.The Bountie Hotel & Convention Centre Facility and ServiceThis hotel offers a children's club.The Bountie Hotel & Convention Centre RoomsMake yourself at home in one of the 86 guestrooms.Restaurant and CafeSatisfy your appetite at the hotel's coffee shop/cafe. A complimentary breakfast is included.See details
Villa Siku Naim, Sukabumi, Sukabumi

Villa Siku Naim, Sukabumi

7.44 km from your search location
Awaiting Review
Guests can enjoy BBQ facilities and arcade/game room during the course of their stay. Services such as laundry service/dry cleaning and first aid kit are provided at the property.See details
Laska Hotel Sukabumi, Sukabumi

Laska Hotel Sukabumi

8.81 km from your search location
4.4/5Good(1 review)
Starts from
IDR 783,000
/room/night
Strategically located in the heart of Sukabumi, Laska Hotel Sukabumi is the ideal accommodation choice for those seeking the perfect blend of tourism, business, and culinary delights. Just minutes away from the famous Situ Gunung Suspension Bridge, Laska Hotel Sukabumi offers easy access for nature enthusiasts to enjoy the stunning views from the longest suspension bridge in West Java. Indulge yourself with our top-notch facilities, including a refreshing swimming pool, a modern gym for your fitness needs, and a restaurant offering an enticing selection of delicious dishes. Our spacious meeting rooms, equipped with advanced technology, are ready to meet all your business needs, making Laska Hotel Sukabumi the premier choice for your meetings and conferences. More than just a hotel, Laska Hotel Sukabumi delights your taste buds with exquisite cuisine at our restaurant. Experience the authentic flavors of Sukabumi and enjoy unforgettable dining moments with family, colleagues, or friends. Moreover, Sukabumi boasts a variety of captivating tourist attractions such as Curug Cikaso, Ujung Genteng Beach, and Kawah Ratu. Every corner of this city holds beauty waiting for you to explore. Managed by Laska Hotels & Resorts Management Indonesia, Laska Hotel & Resort Ciletuh is committed to "Redefining Hospitality Excellence with 'LASKA' Values."See details
SYARIAH - Cozy 3BR House - 8min From City Centre by Sakura, Sukabumi

SYARIAH - Cozy 3BR House - 8min From City Centre by Sakura

8.32 km from your search location
Awaiting Review
See details
Selabintana Guest House, Sukabumi

Selabintana Guest House

6.36 km from your search location
Awaiting Review
At Selabintana Guest House, exceptional service and top-notch amenities create a memorable experience for guests. Complimentary parking is available for guests.For the health and well-being of all guests and staff, smoking is restricted exclusively to assigned zones. At Selabintana Guest House, guests can take pleasure in the delightful recreational amenities provided for their entertainment. At Selabintana Guest House, a wide array of amenities guarantees a fulfilling experience throughout your visit. Make your holiday truly memorable by taking a rejuvenating plunge into the pool.See details

Most Booked Hotels in Situ Gunung Lake

RedDoorz Syariah near RS Hermina Sukabumi, Sukabumi

RedDoorz Syariah near RS Hermina Sukabumi

8.71 km from your search location
Awaiting Review
Starts from
IDR 399,972
/room/night
Tamu yang datang berpasangan wajib menunjukkan identitas menikah. Pilihan akomodasi ideal untuk Backpacker, Liburan Keluarga, dan Perjalanan Bisnis. RedDoorz Syariah near RS Hermina Sukabumi dilengkapi oleh beragam fasilitas penunjang kenyamanan, seperti; kamar non-smoking, Wifi, LED-TV, resepsionis 24 jam, air mineral kemasan, perlengkapan mandi, dan area parkir. Lokasi Hotel juga dikelilingi oleh beragam pusat wisata, perbelanjaan dan hiburan utama, seperti; Citimall Sukabumi (4,2 km), Superindo Sukabumi (2 km), Kolam Renang Prana Sukabumi (3,6 km), dan Taman Kota Lapang Sukabumi (4,7 km). Tamu yang datang berpasangan wajib menunjukkan identitas menikah. Pilihan akomodasi ideal untuk Backpacker, Liburan Keluarga, dan Perjalanan Bisnis. RedDoorz Syariah near RS Hermina Sukabumi dilengkapi oleh beragam fasilitas penunjang kenyamanan, seperti; kamar non-smoking, Wifi, LED-TV, resepsionis 24 jam, air mineral kemasan, perlengkapan mandi, dan area parkir. Lokasi Hotel juga dikelilingi oleh beragam pusat wisata, perbelanjaan dan hiburan utama, seperti; Citimall Sukabumi (4,2 km), Superindo Sukabumi (2 km), Kolam Renang Prana Sukabumi (3,6 km), dan Taman Kota Lapang Sukabumi (4,7 km).See details
SYARIAH - Beautiful 3BR Home - 8 min from Centre by Sakura, Sukabumi

SYARIAH - Beautiful 3BR Home - 8 min from Centre by Sakura

8.39 km from your search location
Awaiting Review
Each room is equipped with TV and refrigerator. The bathroom comes with free toiletries and hair dryer.See details
Pondok Asri Selabintana, Sukabumi

Pondok Asri Selabintana

5.32 km from your search location
Awaiting Review
Starts from
IDR 310,732
/room/night
Pondok Asri Selabintana provides flawless service and all the necessary facilities for visitors. When arriving by car, take advantage of the resort's convenient on-site parking facilities.See details
The Bountie Hotel & Convention Centre, Sukabumi

The Bountie Hotel & Convention Centre

9.44 km from your search location
Awaiting Review
The Bountie Hotel & Convention Centre LocationWith a stay at The Bountie Hotel & Convention Centre in Sukabumi, you'll be 28.1 mi (45.2 km) from Cipanas Presidential Palace and 30.2 mi (48.7 km) from Taman Bunga Nusantara. This hotel is 30.3 mi (48.8 km) from Cibalung Happy Land and 31 mi (49.8 km) from Kebun Raya Cibodas.The Bountie Hotel & Convention Centre Facility and ServiceThis hotel offers a children's club.The Bountie Hotel & Convention Centre RoomsMake yourself at home in one of the 86 guestrooms.Restaurant and CafeSatisfy your appetite at the hotel's coffee shop/cafe. A complimentary breakfast is included.See details

FAQ about Hotels in Situ Gunung Lake

What are the top tourist destinations in Sukabumi?

Which hotels have the best ratings in Sukabumi?

What are the best hotels in Sukabumi with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Sukabumi this month?

What are some cheap hotels that are popular in Sukabumi?

What are some cool hotels that have many Instagrammable spots in Sukabumi?

What hotels in Sukabumi offer great breakfasts?

Where are the best areas to stay in Sukabumi?

Review about Hotels in Situ Gunung Lake

3.7/5
GoodFrom 13640 reviews
5.0/520 Jul 2024
GG • Trip with Friends
Suasana sekitar sangat hidup.
5.0/520 Jul 2024
KH • Family Trip
good experience Dekorasi indah. Parkir luas dan nyaman. Parkir luas dan nyaman.
userImage-2userImage-2
1 Photo
4.0/520 Jul 2024
BS • Couple Trip
Pertama Kali ke sini Menginap 2 malam Di excutive view laut Dpt room 120 lantai atas Bangunan gedung emang sudah agak jadul Tapi kamar nyaman bersih, kasur oke bantal juga, kamar mandi juga bersih, ac dingin Pelayanan ramah semua Sendal di kasih tp harus minta dulu Breakfast di antar ke kamar dengan menu nasi, ayam mentega, telor, Tempe tepung, kerupuk Dan lalapan timun tomat Ada free snack saat breakfast (prasmanan gitu bebas ambil) Ada roti tawar tp ga ada toasternya kmrn barengan sama tamu lain semua nanyain toaster (next mungkin bisa di sediakan toaster) Kolam renang nya udah pasti cepet Kotor krn yg habis Dr pantai walau udah bilas tetep ada pasir yg kebawa sampe kolam (mungkin bisa sering dibersihkan saat malam) Semoga kalo kesana lagi resto nya beroperasi atau mungkin bisa open order makanan jadi makan malam ga harus repot cari keluar (gofood dll msh terbatas ya) Oiya 1 lg di kamar ga ada lemari pakaian 😁 Untung di kamar ada sofa panjang letter L jd bisa taro baju2 Dan tas disitu.
2.0/519 Jul 2024
BP • Family Trip
Bnyk TTD public figure, tp kamarnya kok kyk sdh tua..
5.0/519 Jul 2024
TA • Family Trip
Kuliner luar biasa. Sistem keamanannya canggih.
5.0/519 Jul 2024
SR • Business Trip
Kebersihan terjamin dan sangat baik. Menawarkan sarapan yang berkualitas. Menawarkan sarapan yang berkualitas.
5.0/519 Jul 2024
willy budiman • Solo Trip
Air panas Ok Kasur Ok AC Ok
3.0/519 Jul 2024
Gunadi ST • Business Trip
Lokasi agak di pinggir kota, bagian depan gedung masih dalam pembangunan, sarapan hari pertama ala carte, rasa biasa saja,
4.0/518 Jul 2024
AS • Trip with Friends
Layanan yang cekatan.
1.0/518 Jul 2024
AS • Solo Trip
Bising areanya jadi sulit istirahat
4.0/518 Jul 2024
Eko Adit Prasetyo • Trip with Friends
Best view, bisa lihat tebing ciletuh.
4.4/518 Jul 2024
AA • Solo Trip
Kebersihan kamar mandi sangat kurang, dan bau saluran air pembuangan Hal positifnya Lokasi sangat strategis, fasilitas lengkap, jaringan internet cukup baik, check in mudah, harga kompetitif
5.0/518 Jul 2024
Muhammad Fajar • Solo Trip
Bersih wangii mantuuuulss pelayanan nya
3.0/518 Jul 2024
Arif Hidayat • Business Trip
Kamar bersih, dan luas,, cuma AC agak lama dingin nya,, breakfast sabtu variatif sekali,, banyak stall makanan,, tp saat breakfast di hari minggu sangat ga worth it,, menu nya sedikit,, pdhal kan harga breakfast kan sama,, kok menu jd berkurang,,, terus sama deposit 300k terlalu besar sih sekelas sukabumi,, dan ga bisa di negosiasikan pula
5.0/518 Jul 2024
Dept Pergudangan Wilayah Satu • Business Trip
Sanitasi sangat baik. Rasa makanan enak dan sehat. Terletak di sekitar danau. Staf yang ahli dan penuh energi positif.
5.0/518 Jul 2024
Ardhi Suryanto • Family Trip
Good good good good
5.0/518 Jul 2024
Indriasari Ayu Tri Santoso • Family Trip
Okeee ko ditengah kota deket kemana2 gudd
5.0/518 Jul 2024
Indriasari Ayu Tri Santoso • Family Trip
Okeee ko ditengah kota gampang kemana2 👍
5.0/518 Jul 2024
Indriasari Ayu Tri Santoso • Couple Trip
Guddddddddddddddddd👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
4.0/518 Jul 2024
Silvana vicky kaliye • Couple Trip
View ke pantainya bagus, tempatnya romantis, kamarnya bersih dan nyaman, sayangnya gk ada grab atau angkutan umum jd kalau mau ke hotel i i harus bawa kendaraan pribadi...
Hotels near Situ Gunung LakeNever hesitate to book hotels near Situ Gunung Lake via Tiket.com. As the best travel partner for you, Tiket.com will make it easy to book the hotel you want, get your favorite hotel now only at Tiket.com
how-to-book-poster

How to Book Hotels on tiket.com

1. Find the hotelEnter the name of the city, area, or hotel to find the place you want.
2. Select a roomOn the hotel detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the hotel about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don’t forget to use the promo code to get a cheaper hotel price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.