lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
Exterior & Views 1, Samakta Guest House Lembang RedPartner, Bandung
Bedroom 2, Samakta Guest House Lembang RedPartner, Bandung
Others 3, Samakta Guest House Lembang RedPartner, Bandung
Others 4, Samakta Guest House Lembang RedPartner, Bandung
Bedroom 5, Samakta Guest House Lembang RedPartner, Bandung
See all photos
Hotel

Samakta Guest House Lembang RedPartner

4.5/5

(43 reviews)
Lembang, Bandung

All rooms are fully booked. Change the date or other details.

Room Sold Out illustration

This place is fully booked

Let’s choose the available dates below or adjust your stay dates.

Login illustration

Have you got an account?

Create one or log into it to enjoy member-only discounts & benefits!

The Fun Awaits

Awesome service
Awesome service90% of guests rated the service of this accommodation as fantastic.
Perfect for business trips
Perfect for business tripsEnjoy business facilities such as a meeting room.

Reviews

See all

4.5/5

GoodFrom 43 reviews
5.0/523 May 2023
Stev Any
5.0/524 Jan 2023
Widy
5.0/511 Jan 2023
Veronika Ellen
5.0/57 Jan 2023
Fabella Fabella
userImage-4
1 Photo
5.0/55 Dec 2022
GH • Family Trip
Harga murah, area strategis di belakang rumah sosis/tahu susu lembang, tempat tenang dan dingin sejuk, rumahnya jg estetik ada roof top.ny, utk yng jalan dng jml orng banyak tp pngin murah, pas banget dng guest house ini, ga bakalan kecewa, cm ga ada sarapan ya, mesti bli sndiri.
5.0/518 Nov 2022
Diani Nurul Azizah
userImage-6
1 Photo
5.0/56 Nov 2022
TM • Trip with Friends
5.0/517 Oct 2022
Samuel fadhil
Asik banget tempatnya, claasic pelayanannya ramah baik Sudah pasti akan kesini lagi 😊
userImage-8
1 Photo
5.0/512 Oct 2022
Indah Firginia Eliyanti • Family Trip
Tempatnya sejuk dan dingin, wajib bawa jaket sih. View oke banget dari rooftop, tempatnya hening dan bersih, staffnya juga helpfull
5.0/529 Aug 2022
Syani Liffa
5.0/54 Aug 2022
Jesslyn Danella Jieandy
5.0/516 Jun 2022
Rizky Djodi
5.0/511 Jun 2022
Novalia Sinurat
userImage-13
3 Photos
5.0/529 May 2022
Muhamad Rizkio Haryadi • Family Trip
Tempatnya luas, bersih, nyaman. dekat dr tmpat wisata dan dingin juga. lebih salut lgi krna staffnya ramah baik dan mereka ternyata penyandang disabilitas, keren pokoknya. Kerajinan yang di pajang trnyata jg produk dr situ juga.
userImage-14
2 Photos
5.0/525 Jan 2022
Kartika Novyanti • Family Trip
tempat nyaa enakk,, staff nya ramah"
userImage-15
2 Photos
5.0/521 Nov 2021
Helmi Helmi • Trip with Friends
Keren, Murah, posisi strategis, Tidak berisik, bisa banget buat yg Famiky time, nongkrong bareng temen2, atau mau solo sendiri juga Ok nih. maaf gk bisa upload foto karena gak sempet foto byk. intinya di dalemnya ada banyak tipe kamar, ada yg buat 8 orang ada yg buat rame2 atau model kayak kasur kapsul tingkat juga ada. water heater ok punya. ada balcone lt 2,lt 3, ada mushola, ada ruang nongkrong, ruabg makan. vibesnya kayak lagi nginep di Rumah sodara jadi nyaman bgt. gua kesini ber5 dan asik bgt lebih keren dari hotel di dkt pasar lembang yg pernah gua kunjungi. FIX kalo ke Lembang pasti ku nginap disini lagi.Harganya Murah metiah bto fasilitas Ok.
5.0/514 Nov 2021
Hendri Hendri • Trip with Friends
air sedikit kecil, but overall mntap
userImage-17
2 Photos
5.0/513 Nov 2021
Kwan Fifi Silvie • Family Trip
cocok banget untuk family,tempatnya tenang, mudah cari makanan, ada cafe nya jg. next time pasti balik lg
userImage-18
1 Photo
5.0/56 Sep 2021
noviana noviana • Family Trip
tempatnya bersih dan nyaman
userImage-19
4 Photos
4.8/526 Jun 2022
NF • Family Trip
Kamarnya luas banget dan bersih. Air panas, wifi, tv, handuk, tersedia. Suasananya nyaman dan tidak bising. Staff dan pelayanannya ramah sekali. Setiap mau pergi atau keluar selalu di sambut oleh staff. Cocok bgt buat liburan keluarga karena harganya oke dan cocok bgt buat anak anak. Dekat dengan tempat wisata farmhouse, floating, wonderland, cikole. Thankyou Samakta, next time kita menginap lagi ya kalau ke Lembang.

Location

See maps
maps
Jl. Hortikultura Lembang No.1, Jayagiri, Lembang, Kabupaten Bandung Barat, Jawa Barat 40391, Indonesia

Accommodation Policy

Check-in Procedure
Check-in14:00-23:59
Check-out12:00

Want to check in early? Fill out the Special Requests form on the booking page.

More Policies

Children

Guests of all ages are welcome to stay.

Children ages 17 years old and above will be considered as adults.

Please make sure that the children’s age is consistent with the information listed on your booking details. Otherwise, you may have to pay additional fees upon check-in.


Deposit

Guests need to pay a deposit at check-in.


Age

Guests of all ages are welcome to stay.


Breakfast

Breakfast is available from 07:00 - 10:00 local time.


Pets

No pets allowed.


Smoking

No smoking room.


Alcohol

No alcohol drinks allowed.


About Samakta Guest House Lembang RedPartner

Samakta Guest House is one of the hotels in Lembang that is equipped with various facilities to support comfort, such as; non-smoking rooms, Wi-Fi, LED TV, Water Heater, 24-hour front desk, mineral water, toiletries, and parking area.

Located in a strategic location, close to Alun Alun Lembang (1.5 km), Floating Market (1.3 km), Liwet Asep Stroberi (280 m), Farmhouse Susu Lembang (2.4 km), Rainbow Garden (1.4 km), and Miniature Railway Park (1.3 km), you can access Samakta Guest House with various public transportation options such as buses, taxis, and online transportation.

Frequently Asked Questions

What is the address of Samakta Guest House Lembang RedPartner?

What are the standard check-in & check-out times of Samakta Guest House Lembang RedPartner?

What are the facilities available in Samakta Guest House Lembang RedPartner?