lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
Bedroom 1, SPOT ON 2440 Wallet Family Residence Syariah, Lumajang
Exterior & Views 2, SPOT ON 2440 Wallet Family Residence Syariah, Lumajang
Bedroom 3, SPOT ON 2440 Wallet Family Residence Syariah, Lumajang
Bedroom 4, SPOT ON 2440 Wallet Family Residence Syariah, Lumajang
Others 5, SPOT ON 2440 Wallet Family Residence Syariah, Lumajang
See all photos
Hotel

SPOT ON 2440 Wallet Family Residence Syariah

3.8/5

(19 reviews)
Lumajang, Lumajang
Preferred Partner

All rooms are fully booked. Change the date or other details.

Room Sold Out illustration

This place is fully booked

Let’s choose the available dates below or adjust your stay dates.

Login illustration

Have you got an account?

Create one or log into it to enjoy member-only discounts & benefits!

The Fun Awaits

Suitable for medical trips
Suitable for medical tripsIt’s close to a medical facility and preferred by guests on medical trips.
You’ll love the location
You’ll love the locationIt’s near a shopping area, other transportation, and restaurant.

Reviews

See all

3.8/5

GoodFrom 19 reviews
5.0/514 Dec 2022
Harry Frans Suharto K
5.0/56 Nov 2022
Muhammad faisal
Masya Allah tempat nya seperti rumah nenek, dan ibu nya baik bgt
5.0/521 Oct 2022
Yanto Lu
5.0/521 Oct 2022
Yanto Lu
5.0/528 Nov 2021
ROLAND WIJAYA • Solo Trip
Kamu bisa ceritakan tentang tempatnya.
5.0/514 Nov 2021
ROLAND WIJAYA • Solo Trip
Homestay yang sangat menyenangkan, pemilik homestay yang ramah, bakal langganan disini deh kalo ke Lumajang. tapi sebaiknya bawa selimut yaa rek.
5.0/57 Sep 2021
MA • Business Trip
ok.....,,,,,,,,,,,;;
5.0/528 Aug 2020
kukuh darmawan • Couple Trip
Gk nyangka tempat nya Besar, luas, parkiran nya Besar, harga murah sudah dapat kamar ac. Bisa menginap sama pasangan, Ibu nya baik, Ramah, suka diajak ngobrol, Ternyata ibu pemilik home stay nya, kepala sekolah saya dulu waktu smk1, sukses dan sehat terus buat ibu 🙏
4.0/511 May 2022
Dita Setiyawan
4.0/526 Dec 2021
Jannies Pandi Astono • Medical Trip
Sangat Ramah lokasi strategis
4.0/512 Nov 2021
Savira Rima Aulia • Business Trip
nice................
4.0/520 May 2021
Yudistira Agil Joko Pambudi • Solo Trip
Cocok buat traveler budget minim tapi pengen kamar yg nyaman buat istirahat Mantap
4.0/511 Feb 2021
DW • Others
cukup baik, agak jauh dari tempat makan kalau tidak ada kendaraan, but ok
3.8/510 Jul 2021
JR • Others
lucu aja, ini kali kedua saya menginap disini, kebetulan dpt kamar yg sama sprti yg pertama. tapi kali ini dibuatin sarapan sama ibu pemilik homestay nya, baik banget, padahal di keterangan tanpa sarapan, makasih ibunya baik banget. semoga laris manis yaa. cm 1 catatan aja, tolong selimutnya disediakan langsung di kamar, karna 2x saya kesana selimut gak ready di kamar, jadi harus minta, tp kadang orang kan beda2 ya, ada yg sungkan mau minta, akhirnya tidur tanpa selimut kedinginan. udah itu aja sih.
3.0/514 Sep 2020
EP • Others
harga menentukan kualitas
userImage-15
1 Photo
2.0/523 May 2021
AS • Solo Trip
gerbang tidak tutup jam 9 malam susah kakau mau keluar malam
1.0/528 Sep 2023
Muhammad David
Sorry to say, penginapan PARAH!!! sudah bayar lewat tik*t.com sampai sana suruh bayar lagii.. dengan alasan sudah lama tidak kerjasama dengan agligator seperti OY* REDDO*RZ dll nya, Terpaksa masuk karena jam sudah sangat malam.
1.0/518 Dec 2020
AN • Family Trip
Begitu tiba, receptionistnya jutek abis. kondisi kamar tidak sesuai dengan iklan kacauu pokoknya nih pnginapan
1.0/57 Sep 2020
Renandika Galih • Solo Trip
Penginapan aneh, datang disana hari sabtu jm 19:30 tidak diterima pintu penginapan juga dikunci, ya kalo tidak terima tamu lebih baik jangan pasang diaplikasi, jujur rugi sih mana uang tidak bisa direfund, dah pengalaman teraneh yg nggak bakal pesen nginep disini

Location

See maps
maps
No. 6, Jl. Gn. Ijen No.6, Tompokersan, Kec. Lumajang, Kabupaten Lumajang, Jawa Timur 67316, Lumajang
Other landmarks

STIE Widya Gama Lumajang

Other landmarks

468m

Other transportations

Minak Koncar Bus Station

Other transportations

5.6km

Other landmarks

PURA MANDARA GIRI SEMERU AGUNG

Other landmarks

14.7km

Other transportations

Minak Koncar Bus Station

Other transportations

5.6km

Other landmarks

STIE Widya Gama Lumajang

Other landmarks

468m

Other landmarks

PURA MANDARA GIRI SEMERU AGUNG

Other landmarks

14.7km

All distances are measured in straight lines. The actual travel distance may be different.

Accommodation Policy

Announcement

The property does not accept bookings from non-married couples. All couples checking into the same room must present a valid marriage certificate upon check-in as per the law. Otherwise, the property may reject the booking or request that a second room be booked.
See more
Check-in Procedure
Check-in14:00-22:00
Check-out12:00

Want to check in early? Fill out the Special Requests form on the booking page.

More Policies

Children

Guests of all ages are welcome to stay.

Children ages 7 years old and above will be considered as adults.

Please make sure that the children’s age is consistent with the information listed on your booking details. Otherwise, you may have to pay additional fees upon check-in.


Marital status policy

Couple guests must show proven marriage certificate at check-in time.


Deposit

Guests no need to pay a deposit at check-in.


Age

Guests of all ages are welcome to stay.


Breakfast

Breakfast is available from 07:00 - 10:00 local time.


Pets

No pets allowed.


Smoking

No smoking room.


Alcohol

No alcohol drinks allowed.


About SPOT ON 2440 Wallet Family Residence Syariah

SPOT ON 2440 Wallet Family Residence offers rooms with large and comfortable beds for your enjoyable stay. All rooms are equipped with comfortable beds, hygiene bathroom and high quality and modern furnishings.

Frequently Asked Questions

What is the address of SPOT ON 2440 Wallet Family Residence Syariah?

What are the standard check-in & check-out times of SPOT ON 2440 Wallet Family Residence Syariah?

What are the facilities available in SPOT ON 2440 Wallet Family Residence Syariah?

Room Type and Price

Fri, 31 May 2024- Sat, 01 Jun 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest
No Result illustration
This accommodation is fully bookedNo worries! You can stay here on other dates. Let’s choose the available dates or adjust your stay dates to check the unit’s availability.