lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

5 Star Hotels in Bantul

Bantul
Tue, 18 Jun 2024 - Wed, 19 Jun 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest

FAQ about Hotels in Bantul

What hotels in Bantul offer great breakfasts?

Which hotels have the best ratings in Bantul?

What are the best hotels in Bantul with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Bantul this month?

What are some cheap hotels that are popular in Bantul?

Review about Hotels in Bantul

4.1/5
GoodFrom 32 reviews
userImage-0userImage-0
1 Photo
2.8/55 Jan 2024
EL • Family Trip
Jangan booking online penginapan ini. Kalo kekeh pengen nginep di sini mending langsung ke lokasi. Kalo full ya udah cari penginapan lain. Kalo booking online dapet harga murah tapi cuma kipas angin tidak sesuai dengan deskripsi fasilitas yg ditawarkan di aplikasi. Pemilik tidak ramah seolah merendahkan, “kalo mau harga di aplikasi nginep aja di aplikasi” Jadi untuk dapet kamar yg ac, harga penginapan di sini di range 250-350rb. Pemilik mengaku tidak pernah memasukkan ke aplikasi dan menyalahkan anaknya yang memasukkan harga yang tidak sesuai. Kalo niat promosi itu yang lebih jujur dong. Kalo informasi fasilitas dan harga sesuai pasti ngga komplain. Tambahan 100rb-200rb juga ngga masalah tapi kesan pertama saat check in yg bikin kecewa mendengar jawaban dari owner penginapan ini. Bagi yg kenal dengan owner penginapan silahkan langsung aja nginep di sini. Kalo ngga kenal mending ngga usah deh. Cari penginapan lain aja. Nyebelin service-nya.
5.0/54 Jan 2024
Mohamad Budi Sejati
5.0/519 Des 2023
Joko harsanto
4.8/55 Des 2023
Imam Yahya Pramono
Tmpt menginao favorit keluarga tiap ke jogja
5.0/512 Nov 2023
Ichsan Fajrin
4.0/56 Nov 2023
yunin yunin
3.0/517 Okt 2023
sabilla bilkisthi
5.0/515 Okt 2023
Amalia Miftakhul Rochmah
Great hospitality. Thank you for hosting my mother 🤗
4.6/512 Okt 2023
Prayudho Gutomo • Solo Trip
Bersahabat Berair Hangat Satu2nya di kota Bantul
5.0/526 Sep 2023
AFIFA INTAN EKAPUTRI SUPRIYO
4.0/523 Sep 2023
Andrea pradhana
5.0/515 Sep 2023
Alwin
4.0/54 Sep 2023
Arya Bagus Byandani
4.8/510 Agt 2023
Celinee Rose • Family Trip
Sesuai harga, rapi dan bersih
5.0/530 Jul 2023
Muhammad Rifqi Ilhami
mantap sekali nyaman kamar luas sepi dan tenang
5.0/512 Jul 2023
Ferry Nurcipta Kelana
5.0/530 Jun 2023
Mila Machmudah
5.0/530 Jun 2023
Mila Machmudah
Sangat menyenangkan... bersih... AC dingin... bisa ngopi di angkringan wisma...
5.0/56 Jun 2023
daniswara daniswara
5.0/58 Mei 2023
Celine Rose Rachmady
Murahh worth it lah
how-to-book-poster

How to Book Hotels on tiket.com

1. Find the hotelEnter the name of the city, area, or hotel to find the place you want.
2. Select a roomOn the hotel detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the hotel about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don’t forget to use the promo code to get a cheaper hotel price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.