Bayou Lagoon Park Resort, Kota Melaka
Bayou Lagoon Park Resort, Kota Melaka
Bayou Lagoon Park Resort, Kota Melaka
Bayou Lagoon Park Resort, Kota Melaka
Bayou Lagoon Park Resort, Kota Melaka
+ 29 lainnya
Resort

Bayou Lagoon Park Resort

Bukit Baru, Kota Melaka

Review

Tripadvisor
Dari 455 review
Review yang paling membantu
hairullniza
27 Des 2019 - Keluarga
Tempat menginap yang sangat sesuai untuk family dan anak anak untuk bercuti di Melaka Bandaraya Bersejarah ini. Mempunyai waterpark yang menarik dan selamat. Bilik pun elok dan harga juga berpatutan. Cuma waktu check in agak ramai orang berkumpul di kaunter dan agak panas.
irawahidah88
28 Okt 2017 - Keluarga
percutian yg membosan kan...gold coastt melaka jauuuuuuuh lebih bagus....kolam kotor, penuh lumut dan bahaya...mintak iron kena cas rm30...bilik kecikk, master bedroom dengan bilik lain xde beza...parkingg jauuuuhhhh..tuala hotel nk bawak pegi themepark tak dibenarkan..kena sewa tuala lain rm5...first n last aku jejak kaki kt situ...dan aku akan canang kat semua kwn2 or saudara mara jangan pegi sana!
Aryfays P
06 Sep 2017 - Keluarga
tempat yang baik untuk bawa keluarga besar ke sana.. Housekeeping perlu diperkemaskan lagi.. pengunung juga perlu bertanggungjawab untuk menjaga kebersihan dan kekemasan resort. Tempat yang lengkap All in one.. ada taman tema air restoran musium 3D dan banyank lagi.. tidak jauh dari bandaraya melaka
farihaa53
13 Feb 2017 - Keluarga
bayou lagoon mempunyai bilik yang besar dan selesa..amat sesuai untuk semua lapisan kerana kolam untuk kanak-kanak dan dewasa disediakan,..kolam yang besar namun sedikit kecewa pada sistem check in di hotel tersebut kerana memakan masa yang lama..kemungkinan juga kerana pada waktu itu adalah cuti sekolah
anne_spacey
09 Agt 2016 - Keluarga
Hotel ini mempunyai water theme park yang amat cocok untuk anak anak kecil bermain. Ibu bapa juga bisa berehat sambil menemani anak anak bermain air. Satu pilihan yang terbaik untuk wisata di negeri melaka.
Lokasi
Amari Villa, Jalan Wakaf Utama,Bukit Katil
maps
1
Malam

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
3 PM
Waktu check-out:
noon
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Kebijakan

Deskripsi

FAQ
Di mana alamat Bayou Lagoon Park Resort?
Bayou Lagoon Park Resort beralamat di Amari Villa, Jalan Wakaf Utama,Bukit Katil
Pukul berapa waktu check-in & check-out di Bayou Lagoon Park Resort?
Waktu untuk check-in di Bayou Lagoon Park Resort adalah mulai dari pukul 3 PM dan waktu check-out paling lambat pukul noon
Apa saja fasilitas yang tersedia di Bayou Lagoon Park Resort?
Fasilitas yang tersedia dan bisa kamu gunakan di hotel ini adalah (beberapa fasilitas mungkin perlu biaya tambahan):
  • Kolam Renang
  • Wifi
  • Parkir
  • Restoran
  • Resepsionis 24 Jam
Apakah di Bayou Lagoon Park Resort tersedia fasilitas kolam renang?
Ya, di Bayou Lagoon Park Resort tersedia kolam renang yang bisa kamu gunakan.

Fasilitas
Fasilitas Populer
Kolam Renang
Wifi
Parkir
Restoran
Resepsionis 24 Jam
Spa
Lift
Fasilitas Rapat
Olahraga, Spa & Rekreasi
Seluncuran air
Waterpark
Arena game center
Fasilitas gym
Kolam renang outdoor
Lapangan golf di dalam properti
Taman
Ruang game
Kolam renang anak
Hewan Peliharaan
Hewan peliharaan tidak diperbolehkan
Binatang peliharaan atau binatang penuntun tidak diizinkan
Hewan peliharaan dibolehkan
Fasilitas Anak
Area bermain anak-anak
Klub anak
 

Review

Oops, belum ada review nih
Ayo menginap di akomodasi ini dan kasih tahu pengalamanmu dengan menulis review.
2.5
Dari 455 review
Kebersihan
3.0
Kamar
3.0
Lokasi
3.0
Layanan
3.0
Nilai
3.0
Pasangan
23
Keluarga
337
Wisata sendiri
5
Berlibur dengan teman
29
Bisnis
14
hairullniza
27 Des 2019 - Keluarga
Tempat menginap yang sangat sesuai untuk family dan anak anak untuk bercuti di Melaka Bandaraya Bersejarah ini. Mempunyai waterpark yang menarik dan selamat. Bilik pun elok dan harga juga berpatutan. Cuma waktu check in agak ramai orang berkumpul di kaunter dan agak panas.
irawahidah88
28 Okt 2017 - Keluarga
percutian yg membosan kan...gold coastt melaka jauuuuuuuh lebih bagus....kolam kotor, penuh lumut dan bahaya...mintak iron kena cas rm30...bilik kecikk, master bedroom dengan bilik lain xde beza...parkingg jauuuuhhhh..tuala hotel nk bawak pegi themepark tak dibenarkan..kena sewa tuala lain rm5...first n last aku jejak kaki kt situ...dan aku akan canang kat semua kwn2 or saudara mara jangan pegi sana!
Aryfays P
06 Sep 2017 - Keluarga
tempat yang baik untuk bawa keluarga besar ke sana.. Housekeeping perlu diperkemaskan lagi.. pengunung juga perlu bertanggungjawab untuk menjaga kebersihan dan kekemasan resort. Tempat yang lengkap All in one.. ada taman tema air restoran musium 3D dan banyank lagi.. tidak jauh dari bandaraya melaka
farihaa53
13 Feb 2017 - Keluarga
bayou lagoon mempunyai bilik yang besar dan selesa..amat sesuai untuk semua lapisan kerana kolam untuk kanak-kanak dan dewasa disediakan,..kolam yang besar namun sedikit kecewa pada sistem check in di hotel tersebut kerana memakan masa yang lama..kemungkinan juga kerana pada waktu itu adalah cuti sekolah
anne_spacey
09 Agt 2016 - Keluarga
Hotel ini mempunyai water theme park yang amat cocok untuk anak anak kecil bermain. Ibu bapa juga bisa berehat sambil menemani anak anak bermain air. Satu pilihan yang terbaik untuk wisata di negeri melaka.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.