Capital O 90224 Villa Danialla Beach Resort, Bachok
Capital O 90224 Villa Danialla Beach Resort, Bachok
Capital O 90224 Villa Danialla Beach Resort, Bachok
Capital O 90224 Villa Danialla Beach Resort, Bachok
Capital O 90224 Villa Danialla Beach Resort, Bachok
+ 57 lainnya
Hotel

Capital O 90224 Villa Danialla Beach Resort

PERUPOK, Bachok

Review

Tripadvisor
Dari 89 review
Review yang paling membantu
lyana_huda91
22 Jan 2013 - Berlibur dengan teman
saya pernah stay at villa ombak dengan kwn2..persekitaran yang baik dan amat memuaskan hati,ckup selesa untuk bercuti..facilities juga banyak amat sesuai untuk aktiviti riadah,kolam renang yang amat cantik dan selamat untuk kanak-kanak and orang dewasa.terdapat juga kemudahan sauna yang disediakan,aktiviti dpantai juga disediakan seperti volleyball and pantai yg indah dan persekitran pantai terjaga tanpa ada sampah sarah . Restoran juga berhadapan dengan pantai yang amat menarik ,selain itu, layanan perkerja juga best spoting.,peramah
Surenthar S
30 Mei 2019 - Keluarga
Stayed for a night in Villa Matahari. Not sure if they're understaffed but the place was poorly maintained. Soap traces were all over the bathroom cubicle. We arrived late (after 3) but the room wasn't ready. It was hastily cleaned upon our arrival. The buffet was nothing to shout about. The best feature of the hotel is their beach - suitable for family outing. And their swimming pool too. They really need to up their game and ensure the place and landscape are well kept.
Tuan Mohd Nizam T
14 Agt 2020 - Berlibur dengan teman
Stay at Ombak Villa. Sangat menyedihkan. Sangat tak worth. RM225/night. Waste money! Service sangat teruk. Complain pasal TV not function, boleh pulak pergi pasang lampu bagai dulu baru nak entertain custumer. Aku dah tunggu 1 jam! TV pulak zaman tok kaduk, saiz 10 inch and yang gemuk! Channel semua drp Thailand. Boleh blajar bahasa thai la lepas ni 😒. Kawasan gelap. Air kat sinki slow and kecik, macam catu air da. Sabun dalam toilet tidak disediakan. Kolam, not well function (red tape). Bilik luas and toilet luas gila. Not recommend at all. Do not come here. Please dont come. Waste money except price reduce less than RM100. Worse hotel ever 😡
amyra94
10 Sep 2020
stayed at villa dato siti. poorly maintained place. a bit scary. pool still not allowed public to use maybe due to covid-19. large room , tapi sunyi di waktu malam. hallway and verrandah is old and dusty.
williamlye
10 Sep 2020 - Wisata sendiri
Hotel is located in a local Malay village; and I used this as a layover night before I went to Besut for my island trip. Nice Malay kampung house feel, and views of the islands are beautiful, however maintenance is quite bad. Rooms are decent, sheets are clean however not spotlessly clean- bathroom could do a good scrubbing and there are dust everywhere. Looks like the hotel needs a good scrubbing; and be affixed with Wi-Fi throughout the hotel; and have better access to food/ transport. Restaurant wasn’t open when I arrived and I could not get dinner; and neither could I get a grab car due to the remote location. I had to resort to Google to call restaurants nearby for SOS to get them to deliver food to me for dinner. There were no restaurants or stalls nearby for food either. Breakfast was a local small buffet variety of rice Nasi Lemak, some local snacks kuehs, and coffee tea. There was a nice swimming pool but was quite packed during my visit and some horses for a ride at the beach. Would only recommend here if you’d like a small seaside resort, and if you have your own transportation/contacts- or you’d like a quiet place to work/write a book/ relax/ etc.
Lokasi
Lot 385, Kandis, Jalan Tok Bali, Kampong Ayer Terjun Pinang Malaysia
maps
1
Malam

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
14:00-23:59
Waktu check-out:
12:00
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Kebijakan

Deskripsi

FAQ
Di mana alamat Capital O 90224 Villa Danialla Beach Resort?
Capital O 90224 Villa Danialla Beach Resort beralamat di Lot 385, Kandis, Jalan Tok Bali, Kampong Ayer Terjun Pinang Malaysia
Pukul berapa waktu check-in & check-out di Capital O 90224 Villa Danialla Beach Resort?
Waktu untuk check-in di Capital O 90224 Villa Danialla Beach Resort adalah mulai dari pukul 14:00-23:59 dan waktu check-out paling lambat pukul 12:00
Apa saja fasilitas yang tersedia di Capital O 90224 Villa Danialla Beach Resort?
Fasilitas yang tersedia dan bisa kamu gunakan di hotel ini adalah (beberapa fasilitas mungkin perlu biaya tambahan):
  • tiket CLEAN
  • Kolam Renang
  • Wifi
  • Parkir
  • Restoran
Apakah di Capital O 90224 Villa Danialla Beach Resort tersedia fasilitas kolam renang?
Ya, di Capital O 90224 Villa Danialla Beach Resort tersedia kolam renang yang bisa kamu gunakan.
Fasilitas
Fasilitas Populer
tiket CLEAN
Kolam Renang
Wifi
Parkir
Restoran
Resepsionis 24 Jam
AC
Pusat Kebugaran
Olahraga, Spa & Rekreasi
Karaoke
Berkuda
Kolam renang outdoor
Taman
Fitness
Di pantai pribadi
Kolam renang anak
Fasilitas Umum
AC
WiFi publik
Restoran
Ruang merokok khusus
Kolam Renang
Parkir (Gratis)
Hewan Peliharaan
Hewan peliharaan tidak dibolehkan
Hewan peliharaan dibolehkan
 

Review

Oops, belum ada review nih
Ayo menginap di akomodasi ini dan kasih tahu pengalamanmu dengan menulis review.
3.5
Dari 89 review
Kebersihan
3.0
Kamar
3.0
Lokasi
4.0
Layanan
3.5
Nilai
3.0
Pasangan
17
Keluarga
35
Wisata sendiri
6
Berlibur dengan teman
21
Bisnis
7
lyana_huda91
22 Jan 2013 - Berlibur dengan teman
saya pernah stay at villa ombak dengan kwn2..persekitaran yang baik dan amat memuaskan hati,ckup selesa untuk bercuti..facilities juga banyak amat sesuai untuk aktiviti riadah,kolam renang yang amat cantik dan selamat untuk kanak-kanak and orang dewasa.terdapat juga kemudahan sauna yang disediakan,aktiviti dpantai juga disediakan seperti volleyball and pantai yg indah dan persekitran pantai terjaga tanpa ada sampah sarah . Restoran juga berhadapan dengan pantai yang amat menarik ,selain itu, layanan perkerja juga best spoting.,peramah
Surenthar S
30 Mei 2019 - Keluarga
Stayed for a night in Villa Matahari. Not sure if they're understaffed but the place was poorly maintained. Soap traces were all over the bathroom cubicle. We arrived late (after 3) but the room wasn't ready. It was hastily cleaned upon our arrival. The buffet was nothing to shout about. The best feature of the hotel is their beach - suitable for family outing. And their swimming pool too. They really need to up their game and ensure the place and landscape are well kept.
Tuan Mohd Nizam T
14 Agt 2020 - Berlibur dengan teman
Stay at Ombak Villa. Sangat menyedihkan. Sangat tak worth. RM225/night. Waste money! Service sangat teruk. Complain pasal TV not function, boleh pulak pergi pasang lampu bagai dulu baru nak entertain custumer. Aku dah tunggu 1 jam! TV pulak zaman tok kaduk, saiz 10 inch and yang gemuk! Channel semua drp Thailand. Boleh blajar bahasa thai la lepas ni 😒. Kawasan gelap. Air kat sinki slow and kecik, macam catu air da. Sabun dalam toilet tidak disediakan. Kolam, not well function (red tape). Bilik luas and toilet luas gila. Not recommend at all. Do not come here. Please dont come. Waste money except price reduce less than RM100. Worse hotel ever 😡
amyra94
10 Sep 2020 -
stayed at villa dato siti. poorly maintained place. a bit scary. pool still not allowed public to use maybe due to covid-19. large room , tapi sunyi di waktu malam. hallway and verrandah is old and dusty.
williamlye
10 Sep 2020 - Wisata sendiri
Hotel is located in a local Malay village; and I used this as a layover night before I went to Besut for my island trip. Nice Malay kampung house feel, and views of the islands are beautiful, however maintenance is quite bad. Rooms are decent, sheets are clean however not spotlessly clean- bathroom could do a good scrubbing and there are dust everywhere. Looks like the hotel needs a good scrubbing; and be affixed with Wi-Fi throughout the hotel; and have better access to food/ transport. Restaurant wasn’t open when I arrived and I could not get dinner; and neither could I get a grab car due to the remote location. I had to resort to Google to call restaurants nearby for SOS to get them to deliver food to me for dinner. There were no restaurants or stalls nearby for food either. Breakfast was a local small buffet variety of rice Nasi Lemak, some local snacks kuehs, and coffee tea. There was a nice swimming pool but was quite packed during my visit and some horses for a ride at the beach. Would only recommend here if you’d like a small seaside resort, and if you have your own transportation/contacts- or you’d like a quiet place to work/write a book/ relax/ etc.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.