Hotel Casuarina At Meru, Kinta
Hotel Casuarina At Meru, Kinta
Hotel Casuarina At Meru, Kinta
Hotel Casuarina At Meru, Kinta
Hotel Casuarina At Meru, Kinta
+ 64 lainnya
Hotel

Hotel Casuarina At Meru

TAMAN JATI, Kinta

Review

Tripadvisor
Dari 219 review
Review yang paling membantu
Azie77
12 Nov 2019 - Berlibur dengan teman
Memang terbaik sangat. Penginapan yg cukup selesa utk kami bertiga yg dtg dari Kuala Lumpur. Layanan yg sungguh professional dari pihak hotel terutamanya Encik Firdaus, membuatkan kami pasti akan memilih utk datang lagi di lain masa. Recommended to anybody outside there.
Flyfree11
17 Jun 2019 - Keluarga
Ada tempat tidor ok je.Tapi tak happening macam kat Ipoh Town, nak balik jauh pulak. Staff kena peramah, jgn tunjuk muka serious. Bilik boleh la, boleh pertingkaatkan lagi.... Terima kasih & selamat Hari Raya
As D
09 Sep 2019 - Pasangan
Paling seronok duduk sini lagi bila bercuti membawa ank ank.. Dan hotel ni dekat dgn Maps.. So apelagi bawak ank ank g maps.. Masuk percuma.. Besoknya bawak ank ank pergi lost of tambun.. Pastu g zoo taiping.. Disbbkn pergi waktu keje dan sekolah jadinya xramai pelancong.. Tapi mmg seronok.. Bandar yang tidak penah mati senang cite..
Hadi A
03 Sep 2018
Hotel yang berteraskan hak milik anak syarikat Kerajaan Negeri Perak dan suasana Islamik diaplikasikan, sangat tenang. Tiada swimming pool dan parking agak jauh jika ramai orang menginap. Parkir diluar bukan dalam bangunan. Makanan agak sedap dan dewan untuk berbengkel pun ok.
Niza H
12 Feb 2015
Semuanya Ok... enjoy stay di Casuarina... mungkin jadi pilihan jika ke Ipoh lagi. Makanan sedap, staff yang peramah Tetapi ada juga yang kurang mesra. diharap pihak pengurusan memantau cara mereka melayan pelanggan terutamanya di bahagian peyambut tetamu. Kerana saya sendiri yang alami, saya harap mereka ditegur.
Lokasi
1C Jalan Meru Casuarina, Bandar Meru Raya, 30020 Ipoh, Malaysia
maps
1
Malam

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
15:00-15:00
Waktu check-out:
12:00
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Deskripsi

FAQ
Di mana alamat Hotel Casuarina At Meru?
Hotel Casuarina At Meru beralamat di 1C Jalan Meru Casuarina, Bandar Meru Raya, 30020 Ipoh, Malaysia
Pukul berapa waktu check-in & check-out di Hotel Casuarina At Meru?
Waktu untuk check-in di Hotel Casuarina At Meru adalah mulai dari pukul 15:00-15:00 dan waktu check-out paling lambat pukul 12:00
Apa saja fasilitas yang tersedia di Hotel Casuarina At Meru?
Fasilitas yang tersedia dan bisa kamu gunakan di hotel ini adalah (beberapa fasilitas mungkin perlu biaya tambahan):
  • Wifi
  • Parkir
  • Restoran
  • Resepsionis 24 Jam
  • Spa
Fasilitas
Fasilitas Populer
Wifi
Parkir
Restoran
Resepsionis 24 Jam
Spa
Lift
AC
Pusat Kebugaran
Fasilitas Rapat
Akses Kursi Roda
Olahraga, Spa & Rekreasi
TV di area umum
Fasilitas gym
Fitness
Antar-jemput gratis ke pusat perbelanjaan
Hewan Peliharaan
Hewan peliharaan tidak dibolehkan
Hewan peliharaan dibolehkan
Hewan peliharaan tidak diperbolehkan
Binatang peliharaan atau binatang penuntun tidak diizinkan
Fasilitas Anak
Tempat tidur bayi
 

Review

Oops, belum ada review nih
Ayo menginap di akomodasi ini dan kasih tahu pengalamanmu dengan menulis review.
4.0
Dari 219 review
Kebersihan
4.0
Kamar
4.0
Lokasi
3.5
Layanan
4.0
Nilai
4.0
Pasangan
22
Keluarga
80
Wisata sendiri
6
Berlibur dengan teman
14
Bisnis
75
Azie77
12 Nov 2019 - Berlibur dengan teman
Memang terbaik sangat. Penginapan yg cukup selesa utk kami bertiga yg dtg dari Kuala Lumpur. Layanan yg sungguh professional dari pihak hotel terutamanya Encik Firdaus, membuatkan kami pasti akan memilih utk datang lagi di lain masa. Recommended to anybody outside there.
Flyfree11
17 Jun 2019 - Keluarga
Ada tempat tidor ok je.Tapi tak happening macam kat Ipoh Town, nak balik jauh pulak. Staff kena peramah, jgn tunjuk muka serious. Bilik boleh la, boleh pertingkaatkan lagi.... Terima kasih & selamat Hari Raya
As D
09 Sep 2019 - Pasangan
Paling seronok duduk sini lagi bila bercuti membawa ank ank.. Dan hotel ni dekat dgn Maps.. So apelagi bawak ank ank g maps.. Masuk percuma.. Besoknya bawak ank ank pergi lost of tambun.. Pastu g zoo taiping.. Disbbkn pergi waktu keje dan sekolah jadinya xramai pelancong.. Tapi mmg seronok.. Bandar yang tidak penah mati senang cite..
Hadi A
03 Sep 2018 -
Hotel yang berteraskan hak milik anak syarikat Kerajaan Negeri Perak dan suasana Islamik diaplikasikan, sangat tenang. Tiada swimming pool dan parking agak jauh jika ramai orang menginap. Parkir diluar bukan dalam bangunan. Makanan agak sedap dan dewan untuk berbengkel pun ok.
Niza H
12 Feb 2015 -
Semuanya Ok... enjoy stay di Casuarina... mungkin jadi pilihan jika ke Ipoh lagi. Makanan sedap, staff yang peramah Tetapi ada juga yang kurang mesra. diharap pihak pengurusan memantau cara mereka melayan pelanggan terutamanya di bahagian peyambut tetamu. Kerana saya sendiri yang alami, saya harap mereka ditegur.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.