Hotel

Casuarina @ Meru

TAMAN JATI, Kinta

Review

Tripadvisor
Dari 219 review
Review yang paling membantu
Niza H
12 Feb 2015
Semuanya Ok... enjoy stay di Casuarina... mungkin jadi pilihan jika ke Ipoh lagi. Makanan sedap, staff yang peramah Tetapi ada juga yang kurang mesra. diharap pihak pengurusan memantau cara mereka melayan pelanggan terutamanya di bahagian peyambut tetamu. Kerana saya sendiri yang alami, saya harap mereka ditegur.
Azie77
12 Nov 2019 - Berlibur dengan teman
Memang terbaik sangat. Penginapan yg cukup selesa utk kami bertiga yg dtg dari Kuala Lumpur. Layanan yg sungguh professional dari pihak hotel terutamanya Encik Firdaus, membuatkan kami pasti akan memilih utk datang lagi di lain masa. Recommended to anybody outside there.
Hadi A
03 Sep 2018
Hotel yang berteraskan hak milik anak syarikat Kerajaan Negeri Perak dan suasana Islamik diaplikasikan, sangat tenang. Tiada swimming pool dan parking agak jauh jika ramai orang menginap. Parkir diluar bukan dalam bangunan. Makanan agak sedap dan dewan untuk berbengkel pun ok.
As D
09 Sep 2019 - Pasangan
Paling seronok duduk sini lagi bila bercuti membawa ank ank.. Dan hotel ni dekat dgn Maps.. So apelagi bawak ank ank g maps.. Masuk percuma.. Besoknya bawak ank ank pergi lost of tambun.. Pastu g zoo taiping.. Disbbkn pergi waktu keje dan sekolah jadinya xramai pelancong.. Tapi mmg seronok.. Bandar yang tidak penah mati senang cite..
Flyfree11
17 Jun 2019 - Keluarga
Ada tempat tidor ok je.Tapi tak happening macam kat Ipoh Town, nak balik jauh pulak. Staff kena peramah, jgn tunjuk muka serious. Bilik boleh la, boleh pertingkaatkan lagi.... Terima kasih & selamat Hari Raya
Lokasi
C Jalan Meru Casuarina, Bandar Meru Raya,1
maps
1
Malam

Tentang Akomodasi

FAQ
Di mana alamat Casuarina @ Meru?
Casuarina @ Meru beralamat di C Jalan Meru Casuarina, Bandar Meru Raya,1

Review

Oops, belum ada review nih
Ayo menginap di akomodasi ini dan kasih tahu pengalamanmu dengan menulis review.
4.0
Dari 219 review
Kebersihan
4.0
Kamar
4.0
Lokasi
3.5
Layanan
4.0
Nilai
4.0
Pasangan
22
Keluarga
80
Wisata sendiri
6
Berlibur dengan teman
14
Bisnis
75
Niza H
12 Feb 2015 -
Semuanya Ok... enjoy stay di Casuarina... mungkin jadi pilihan jika ke Ipoh lagi. Makanan sedap, staff yang peramah Tetapi ada juga yang kurang mesra. diharap pihak pengurusan memantau cara mereka melayan pelanggan terutamanya di bahagian peyambut tetamu. Kerana saya sendiri yang alami, saya harap mereka ditegur.
Azie77
12 Nov 2019 - Berlibur dengan teman
Memang terbaik sangat. Penginapan yg cukup selesa utk kami bertiga yg dtg dari Kuala Lumpur. Layanan yg sungguh professional dari pihak hotel terutamanya Encik Firdaus, membuatkan kami pasti akan memilih utk datang lagi di lain masa. Recommended to anybody outside there.
Hadi A
03 Sep 2018 -
Hotel yang berteraskan hak milik anak syarikat Kerajaan Negeri Perak dan suasana Islamik diaplikasikan, sangat tenang. Tiada swimming pool dan parking agak jauh jika ramai orang menginap. Parkir diluar bukan dalam bangunan. Makanan agak sedap dan dewan untuk berbengkel pun ok.
As D
09 Sep 2019 - Pasangan
Paling seronok duduk sini lagi bila bercuti membawa ank ank.. Dan hotel ni dekat dgn Maps.. So apelagi bawak ank ank g maps.. Masuk percuma.. Besoknya bawak ank ank pergi lost of tambun.. Pastu g zoo taiping.. Disbbkn pergi waktu keje dan sekolah jadinya xramai pelancong.. Tapi mmg seronok.. Bandar yang tidak penah mati senang cite..
Flyfree11
17 Jun 2019 - Keluarga
Ada tempat tidor ok je.Tapi tak happening macam kat Ipoh Town, nak balik jauh pulak. Staff kena peramah, jgn tunjuk muka serious. Bilik boleh la, boleh pertingkaatkan lagi.... Terima kasih & selamat Hari Raya
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.