Gold Coast Malacca International Resort, Kota Melaka
Gold Coast Malacca International Resort, Kota Melaka
Gold Coast Malacca International Resort, Kota Melaka
Gold Coast Malacca International Resort, Kota Melaka
Gold Coast Malacca International Resort, Kota Melaka
+ 32 lainnya
Hotel

Gold Coast Malacca International Resort

Bukit Baru, Kota Melaka

Review

Tripadvisor
Dari 62 review
Review yang paling membantu
OborP
26 Jun 2018 - Keluarga
Blok Hang Li Po tingkat 4. Macam berada di Apartment yang dah lama tak ada orang duduk. Dari lobi check-in hinggak ke bilik mandi semua kotor. Lantai bilik melekit. Balkoni ada tahi burung bersepah. Bilik mandi kotor. Bantal bertompok kuning besar. Dapur kotor dan melekit. Jika planning untuk mandi Theme Park okay sebab tak ramai orang. Tapi jangan tidur dihotel sana. Sangat-sangat mengecewakan.
Dhia Aurora Ais... A
18 Mar 2018 - Berlibur dengan teman
Entah lah tak tahu nk ckp mcm mana . First visit masa tu dgn kawan2 . Tak sabar nk mndi kolam theme park yg berharga rm30 . Tido la semalaman kt resort tu m sekali mcm syial la die punye theme park . Tak kene dgn harga yg mahal tp mcm bodoh2 je 😂😂 bdk2 boleh la . Kami yg dewasa ni kejadah nk mandi mcm kanak2
FaridL104
01 Mar 2017 - Keluarga
check in ambil masa lama 1 jam, ada 4 kaunter, depan lane saya cuma ada 5 org saja.tapi ambil masa lama sangat! semua yg beratur sangat tak selesa dan marah2. parking utk ke lobi tak cukup. breakfast tiada pilihan,. memang kecewa. ada mee goreng pedas, nasi lemak, ayam kari. air jus cuma jus jambu hijau dan merah jambu..berbeza sgt dgn gold coast morib. main pool agak kotor airnya ada sampah2 daun kecil.
HASDINAM
28 Nov 2016 - Keluarga
Apartmen 3 bilik yang selesa. Kebetulan dapat bilik berhadapan dengan water park. Bolehla Tok and Opah senyum-senyum tengok cucu-cucu main air. Tapi kualiti dan kepelbagaian hidangan sarapan sangat perlu ditingkatkan
May25Kent
25 Mei 2019 - Keluarga
Where do i start... this place is like a deserted haunted place. The reception is full of dusk, things and building, literally falling apart, the ceiling is collapsing, toilet has no running water and not functioning, no lights, literally like an abandon "theme park". The main swimming pool is surrounded by gates and water drained. The "water theme park" looks fun, yes, my children had fun but it is NOT a safe place to play at all. There are slides and stairs at the water theme park's paddling pool, made of metal which are rusty, so you can imagine how dangerous the water is. You can actually step on green slime/algae in some parts of the water the theme park. The rooms are clean, but that's about it. Everything in the room is tired, scratched, peeling off, cracked, not maintained. Do yourself a favour, if you want a pool, book a decent hotel or book with AirBnB where there in swimming pool in the development. Attached some room pictures and the collapsing ceiling pictures.
Lokasi
Lot 44, Jalan Wakaf Utama,Off Jalan Tun Hamzah
maps
1
Malam

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
3 PM
Waktu check-out:
noon
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Kebijakan

Deskripsi

FAQ
Di mana alamat Gold Coast Malacca International Resort?
Gold Coast Malacca International Resort beralamat di Lot 44, Jalan Wakaf Utama,Off Jalan Tun Hamzah
Pukul berapa waktu check-in & check-out di Gold Coast Malacca International Resort?
Waktu untuk check-in di Gold Coast Malacca International Resort adalah mulai dari pukul 3 PM dan waktu check-out paling lambat pukul noon
Apa saja fasilitas yang tersedia di Gold Coast Malacca International Resort?
Fasilitas yang tersedia dan bisa kamu gunakan di hotel ini adalah (beberapa fasilitas mungkin perlu biaya tambahan):
  • Kolam Renang
  • Wifi
  • Parkir
  • Restoran
  • Resepsionis 24 Jam
Apakah di Gold Coast Malacca International Resort tersedia fasilitas kolam renang?
Ya, di Gold Coast Malacca International Resort tersedia kolam renang yang bisa kamu gunakan.
Fasilitas
Fasilitas Populer
Kolam Renang
Wifi
Parkir
Restoran
Resepsionis 24 Jam
Lift
Olahraga, Spa & Rekreasi
Waterpark
Taman hiburan
Kolam renang outdoor
Kolam renang anak
Hewan Peliharaan
Hewan peliharaan tidak diperbolehkan
Fasilitas Umum
Lift
Restoran
Ruang merokok khusus
 

Review

Oops, belum ada review nih
Ayo menginap di akomodasi ini dan kasih tahu pengalamanmu dengan menulis review.
2.0
Dari 62 review
Kebersihan
2.5
Kamar
2.5
Lokasi
3.5
Layanan
3.0
Nilai
2.5
Pasangan
2
Keluarga
46
Wisata sendiri
0
Berlibur dengan teman
2
Bisnis
2
OborP
26 Jun 2018 - Keluarga
Blok Hang Li Po tingkat 4. Macam berada di Apartment yang dah lama tak ada orang duduk. Dari lobi check-in hinggak ke bilik mandi semua kotor. Lantai bilik melekit. Balkoni ada tahi burung bersepah. Bilik mandi kotor. Bantal bertompok kuning besar. Dapur kotor dan melekit. Jika planning untuk mandi Theme Park okay sebab tak ramai orang. Tapi jangan tidur dihotel sana. Sangat-sangat mengecewakan.
Dhia Aurora Ais... A
18 Mar 2018 - Berlibur dengan teman
Entah lah tak tahu nk ckp mcm mana . First visit masa tu dgn kawan2 . Tak sabar nk mndi kolam theme park yg berharga rm30 . Tido la semalaman kt resort tu m sekali mcm syial la die punye theme park . Tak kene dgn harga yg mahal tp mcm bodoh2 je 😂😂 bdk2 boleh la . Kami yg dewasa ni kejadah nk mandi mcm kanak2
FaridL104
01 Mar 2017 - Keluarga
check in ambil masa lama 1 jam, ada 4 kaunter, depan lane saya cuma ada 5 org saja.tapi ambil masa lama sangat! semua yg beratur sangat tak selesa dan marah2. parking utk ke lobi tak cukup. breakfast tiada pilihan,. memang kecewa. ada mee goreng pedas, nasi lemak, ayam kari. air jus cuma jus jambu hijau dan merah jambu..berbeza sgt dgn gold coast morib. main pool agak kotor airnya ada sampah2 daun kecil.
HASDINAM
28 Nov 2016 - Keluarga
Apartmen 3 bilik yang selesa. Kebetulan dapat bilik berhadapan dengan water park. Bolehla Tok and Opah senyum-senyum tengok cucu-cucu main air. Tapi kualiti dan kepelbagaian hidangan sarapan sangat perlu ditingkatkan
May25Kent
25 Mei 2019 - Keluarga
Where do i start... this place is like a deserted haunted place. The reception is full of dusk, things and building, literally falling apart, the ceiling is collapsing, toilet has no running water and not functioning, no lights, literally like an abandon "theme park". The main swimming pool is surrounded by gates and water drained. The "water theme park" looks fun, yes, my children had fun but it is NOT a safe place to play at all. There are slides and stairs at the water theme park's paddling pool, made of metal which are rusty, so you can imagine how dangerous the water is. You can actually step on green slime/algae in some parts of the water the theme park. The rooms are clean, but that's about it. Everything in the room is tired, scratched, peeling off, cracked, not maintained. Do yourself a favour, if you want a pool, book a decent hotel or book with AirBnB where there in swimming pool in the development. Attached some room pictures and the collapsing ceiling pictures.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.