Legoland Malaysia Resort, Johor Bahru
Legoland Malaysia Resort, Johor Bahru
Legoland Malaysia Resort, Johor Bahru
Legoland Malaysia Resort, Johor Bahru
Legoland Malaysia Resort, Johor Bahru
+ 229 lainnya
Resort

Legoland Malaysia Resort

Tebing Runtoh, Johor Bahru

Review

Tiket
4.3
Bagus
Dari 35 review
Tripadvisor
Dari 3.703 review
Review yang paling membantu
Nita Afriani
12 Mar 2020 - Keluarga
4.8/5
(+) sesuai dengan namanya, dimana-mana terdapat lego, anak-anak happy, breakfast lengkap dan lezat, friendly staff (-) handle shower terlalu pendek sehingga sulit memandikan anak balita, closet shower room 605 kadang rusak, kadang berfungsi, semua lantai berkarpet sehingga risky apabila ada yg alergi
S
17 Jan 2020 - Keluarga
4.4/5
Anak saya sangat betah di kamar, nyaman dan bersih serta menyenangkan
DP
12 Jan 2020 - Keluarga
5.0/5
ank-ank sangat happy sekali kamar bersih nyaman dekat lego land themed park, banyak acara di hotel. pkonya sangat nyaman dan menyenangkan stay disni
syamarani rahayu
07 Jan 2020 - Keluarga
4.2/5
Good for little kids. The room was spacious fit for my 4 kids. Alot of food. The breakfast was the best. Kids will love it
AS
06 Jan 2020 - Keluarga
4.2/5
Hotel nya sangat cocok dengan anak2
Lokasi
Legoland Hotel, 79100 Nusajaya, Johor, Malaysia
maps
1
Malam

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
14:00-23:59
Waktu check-out:
12:00
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Kebijakan

Deskripsi

FAQ
Di mana alamat Legoland Malaysia Resort?
Legoland Malaysia Resort beralamat di Legoland Hotel, 79100 Nusajaya, Johor, Malaysia
Pukul berapa waktu check-in & check-out di Legoland Malaysia Resort?
Waktu untuk check-in di Legoland Malaysia Resort adalah mulai dari pukul 14:00-23:59 dan waktu check-out paling lambat pukul 12:00
Apa saja fasilitas yang tersedia di Legoland Malaysia Resort?
Fasilitas yang tersedia dan bisa kamu gunakan di hotel ini adalah (beberapa fasilitas mungkin perlu biaya tambahan):
  • tiket CLEAN
  • Kolam Renang
  • Wifi
  • Parkir
  • Restoran
Apakah di Legoland Malaysia Resort tersedia fasilitas kolam renang?
Ya, di Legoland Malaysia Resort tersedia kolam renang yang bisa kamu gunakan.
Fasilitas
Fasilitas Populer
tiket CLEAN
Kolam Renang
Wifi
Parkir
Restoran
Resepsionis 24 Jam
Lift
AC
Antar Jemput Bandara
Fasilitas Rapat
Fasilitas Anak
Olahraga, Spa & Rekreasi
Arena game center
Akses ke waterpark (dengan biaya tambahan)
Taman hiburan
Kolam renang outdoor
Waterpark
Lapangan golf di dalam properti
Taman
Ruang game
Kolam renang anak
Hewan Peliharaan
Hewan peliharaan tidak dibolehkan
Hewan peliharaan tidak diperbolehkan
Binatang peliharaan atau binatang penuntun tidak diizinkan
Fasilitas Anak
Tempat tidur bayi
Kolam anak
Area bermain anak-anak
Area bermain anak-anak
 

Review

4.3
Bagus
Dari 35 review
Kebersihan
4.4
Fasilitas
4.7
Lokasi
4.2
Pelayanan
4.3
Kepantasan harga
4.1
Keluarga
35
Liburan
34
Medis
1
Urutkan
Paling membantu
Paling membantu
Terbaru
Rating tertinggi
Rating terendah
Filter
Semua
Semua
Solo
Keluarga
Grup
Pasangan
Liburan
Bisnis
Medis
Lainnya
Review dengan foto
Nita Afriani
12 Mar 2020 - Keluarga
4.8/5
(+) sesuai dengan namanya, dimana-mana terdapat lego, anak-anak happy, breakfast lengkap dan lezat, friendly staff (-) handle shower terlalu pendek sehingga sulit memandikan anak balita, closet shower room 605 kadang rusak, kadang berfungsi, semua lantai berkarpet sehingga risky apabila ada yg alergi
S
17 Jan 2020 - Keluarga
4.4/5
Anak saya sangat betah di kamar, nyaman dan bersih serta menyenangkan
DP
12 Jan 2020 - Keluarga
5.0/5
ank-ank sangat happy sekali kamar bersih nyaman dekat lego land themed park, banyak acara di hotel. pkonya sangat nyaman dan menyenangkan stay disni
syamarani rahayu
07 Jan 2020 - Keluarga
4.2/5
Good for little kids. The room was spacious fit for my 4 kids. Alot of food. The breakfast was the best. Kids will love it
AS
06 Jan 2020 - Keluarga
4.2/5
Hotel nya sangat cocok dengan anak2
I
06 Jan 2020 - Keluarga
4.8/5
best hotel for kids
EL
02 Jan 2020 - Keluarga
4.0/5
Kamar hotel bagus & menarik. Anak2 suka sekali. Karena banyak lego yang bisa dimainkan di lobby hotel. Wifi juga ok. Sarapan bervariasi & anak2 makan gratis. Sayangnya harus menunggu agak lama untuk check in & check out. Mungkin receptionistnya kurang banyak.
samuel ivej
26 Des 2019 - Keluarga
3.4/5
Pelayanan staff kurang ramah terutama di bagian check in Unfriendly she dont want to give us information about the bus, she insist us to ride a taxi to jb sentral / larkij which mean is expensive meanwhile there is a free bus at medini mall (mall beside hotel) the food of breakfast not good enough 😬😬😬 The egg station late open.also the information of staff what breakfast time open is not same between 1 staff with the othera This hotel far from everywhere 😳😳😳 but mostly i dislike the staff even i already stayed it here for more than 3 times The reasoj only i stayed here because my children request there is no facility stay here with themepark such as we can enter theme park early also non hotel guest can enter the hotel and play at lobby That makes hotel full of children the hotel should exclusive for hotel guest
EK
26 Des 2019 - Keluarga
5.0/5
Legoland Hotel is a must stay hotel for family holiday. It's location is just few steps away for its theme park and waterpark as well as sea life. The decoration is amazing. Kids love it so much.
SK
22 Nov 2019 - Keluarga
3.4/5
Yg saya suka lokasi sangat dekat dengan legoland Yg tidak suka tempat tidurnya dari kayu, belum dtandard hotel bintang 4
4.5
Dari 3.703 review
Kebersihan
4.0
Kamar
4.5
Lokasi
4.0
Layanan
4.0
Nilai
4.0
Pasangan
48
Keluarga
3.2K
Wisata sendiri
5
Berlibur dengan teman
74
Bisnis
7
norazliza148
25 Des 2020 - Keluarga
Terima kasih atas layanan mesra Chef Hanapi, Chef Ghani & steward Azizi serta semua staff Legoland Hotel...makanan sedap² kami sngt berpuas hati....terima kasih sekali lagi staff di Legoland Malaysia sangat mesra.
afdhal313
13 Des 2020 - Keluarga
terbaik. layanan sgt baik. anda tidak akan mendapat layanan istimewa ditempar lain seumpama ini. mereka sangat ramah, sgt mengalu-alukan anda. kami amat teruja. terima kasih adam, fatimah, hafizy dan pak tam. anda semua terbaik.
asfa5608
12 Jan 2021 -
Bilik Kingdom, ada 1 katil king, 3 katil single (bunk bed). Ada aktiviti kuiz, dapatkan kombinasi nombor yang betul, (bilik saya 3522) boleh buka kotak khazanah, ada 2 bungkusan lego untuk anak-anak. Theme park sebelah sahaja, Medini Mall sebelah sahaja. Di Medini mall ada AEON BIG grocery store, KFC, Burger King, Chicken Rice Shop, Secret Recipe, so ada byk option untuk makanan selain makanan hotel. Breakfast pun sedap, menu pelbagai. 2 hari, menu sarapan berbeza. Siap ada Nan-Cheese. Rasa pun sedap. Banyak aktiviti untuk anak2, ballon making, piza making, zumba, boleh semak jadual aktiviti masa check in. Berbaloi. Anak2 pun gembira. pastikan ambil annual pass, baru puas main sebab takut cuaca hujan. Rugi kalau amik day pass. Sekarang ada promo penjawat awam 50%, atau day pass = annual pass. Yang penting, sila beli PONCO siap2, senang nk berjalan2 kalau hujan manja2. Terima kasih Legoland!
aslamFS
07 Jan 2021 -
Kami tinggal satu malam sahaja. Seronok hotel ini sebab ada banyak aktiviti yang boleh disertai. Di samping berseronok, dapat juga menambah ilmu pengetahuan. Staf di sini juga nampak terlatih dalam melayan tetamu. Memang mesra. Hotel hiasan memang betul ceria. Tapi apa pun lif dia memang terbaik. Rasa macam tak nak keluar je haha.
ProfDiwan
03 Jan 2021 - Keluarga
Kami dah 2 kali dtg sini, semua sgt best, lift sgt cantik, bilik cantik, staff superb. Cuma yang tak boleh Angkat,dia punya Breakfast, Mee Goreng Kering dgn Bihun Goreng Kosong Dah mcm trademark. Sbb last year pun sama.Kalau boleh tukar2 lah, mcm nk tercekik dibuatnya.Kalau nk jimat pun, tk perlu kot sampai mcm tu.tkpe lah,kami terima omelette, walaupun tkde isi ape2, jgn kn mushroom,onions pun takde.Campak lh a few cabbage or lettuce utk buat salad, that vege is cheap, but do their work perfectly. Wake Up Guys, we love your hotel. Don't let 1 part of defect make the whole ship sink.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.