Novotel Taiping Perak, Larut and Matang
Novotel Taiping Perak, Larut and Matang
Novotel Taiping Perak, Larut and Matang
Novotel Taiping Perak, Larut and Matang
Novotel Taiping Perak, Larut and Matang
+ 82 lainnya
Hotel

Novotel Taiping Perak

Taiping, Larut and Matang

Review

Tripadvisor
Dari 300 review
Review yang paling membantu
akmal m
19 Jan 2020 - Pasangan
Arr - 12/1 Dept - 14/1 Kategori - premier suite Ingatkan book bilik berkategori suite, mempunyai tahap kebersihan yg paling tggi... Rupa rupanya lagi teruk dari superior room... Masa msuk bilik, terpanpang cap jari kat floor, cap tangan kat cermin... Yg lagi best tutup pintu bilik powder kat blkg pintu penuh dgn habuk n rambut... Aiyoo tak kan itu mcm kot.. Hari kedua slps bilik di kemas... Ingat kan bilik di kemas lagi details... Rupanya lg teruk... Langsung tak vacum.. Sofa cushions pun tak letak bg kemas... Hmmm
akmal m
27 Sep 2019
saya memilih hotel ini kerana.....lokasi tempat penginapan yg strategik....cumaye berpusing2 sikit nk cari parking yg kat lvl 6 tu... pertama kali membuat tmpahan bilik berkategori grand deluxe, sungguh menakjubkan dgn ruang bilik yg luas, ruang meja kerja, sofa yg empuk, cofee amenities dan bath room amenities yg lengkap, mmg terbaik la...utk pemandangan pula, sy tak brp kesah sgt... utk akan dtg nnti sy pasti akan cuba kategori baru pulak iaitu premier suite...tak sbr rasanya... thanks
AiiniiAli
27 Agt 2018 - Pasangan
Terletak di atas Taiping Mall, berdepan dengan Pusat Penjaja Taiping (katanya Yong Tau Foo kat sini sedap, tapi tak sempat pegi). Senang nak carik. Parking pun ada di Level 6. Check in sangat senang, smooth. Bersih, sebab hotel baru. Cuma tak wangi aje. Patut letak "air freshner" dalam aircond atau di koridor. View sangat cantik, dapat pulak level paling tinggi, level 13. Syok! Dapat jenjalan di Taiping Mall, ada 7-Eleven, Marrybrown, Seoul Garden, etc. Banyak jugak kedai-kedai untuk shopping. Yang best ada Cinema! Hehe. Okay, so far so good. Will come again, definitely!
macaiwar
20 Jan 2021 - Keluarga
Easy access to central town area on foot. The mall was just below and certainly a convenient location. Right opposite is a hawker food court, in fact, the hotel was surrounded by food courts. Parking is multi-level and shared with the mall. It was a long drive up to the highest level for the designated hotel parking area.
George C
06 Jan 2021
The Novotel Taiping hotel is smack in the center of this UNESCO Cultural Heritage site. The check-in staff were helpful in our requests and Jackson made sure that we got the rooms we asked for. The concierge was helpful and the staff at breakfast had everything we needed. The rooms are clean and our room had a terrific view of the lake and mountains! As it's the rainiest city in Malaysia, umbrellas are readily available on loan.
Lokasi
No. 1 Jalan Tupai
maps
1
Malam

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
2 PM
Waktu check-out:
noon
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Kebijakan

Deskripsi

FAQ
Di mana alamat Novotel Taiping Perak?
Novotel Taiping Perak beralamat di No. 1 Jalan Tupai
Pukul berapa waktu check-in & check-out di Novotel Taiping Perak?
Waktu untuk check-in di Novotel Taiping Perak adalah mulai dari pukul 2 PM dan waktu check-out paling lambat pukul noon
Apa saja fasilitas yang tersedia di Novotel Taiping Perak?
Fasilitas yang tersedia dan bisa kamu gunakan di hotel ini adalah (beberapa fasilitas mungkin perlu biaya tambahan):
  • Kolam Renang
  • Wifi
  • Parkir
  • Restoran
  • Resepsionis 24 Jam
Apakah di Novotel Taiping Perak tersedia fasilitas kolam renang?
Ya, di Novotel Taiping Perak tersedia kolam renang yang bisa kamu gunakan.
Fasilitas
Fasilitas Populer
Kolam Renang
Wifi
Parkir
Restoran
Resepsionis 24 Jam
Spa
Lift
Fasilitas Rapat
Olahraga, Spa & Rekreasi
TV di area umum
Fasilitas gym
Kolam renang outdoor
Kursi berjemur di kolam renang
Payung kolam renang
Ruang game
Fasilitas gym 24 jam
Kolam renang anak
Hewan Peliharaan
Hewan peliharaan tidak diperbolehkan
Fasilitas Anak
Penitipan anak atau bayi (biaya tambahan)
Klub anak (gratis)
Klub anak
 

Review

Oops, belum ada review nih
Ayo menginap di akomodasi ini dan kasih tahu pengalamanmu dengan menulis review.
4.5
Dari 300 review
Kebersihan
4.5
Kamar
4.5
Lokasi
4.5
Layanan
4.5
Nilai
4.5
Pasangan
54
Keluarga
133
Wisata sendiri
13
Berlibur dengan teman
21
Bisnis
35
akmal m
19 Jan 2020 - Pasangan
Arr - 12/1 Dept - 14/1 Kategori - premier suite Ingatkan book bilik berkategori suite, mempunyai tahap kebersihan yg paling tggi... Rupa rupanya lagi teruk dari superior room... Masa msuk bilik, terpanpang cap jari kat floor, cap tangan kat cermin... Yg lagi best tutup pintu bilik powder kat blkg pintu penuh dgn habuk n rambut... Aiyoo tak kan itu mcm kot.. Hari kedua slps bilik di kemas... Ingat kan bilik di kemas lagi details... Rupanya lg teruk... Langsung tak vacum.. Sofa cushions pun tak letak bg kemas... Hmmm
akmal m
27 Sep 2019 -
saya memilih hotel ini kerana.....lokasi tempat penginapan yg strategik....cumaye berpusing2 sikit nk cari parking yg kat lvl 6 tu... pertama kali membuat tmpahan bilik berkategori grand deluxe, sungguh menakjubkan dgn ruang bilik yg luas, ruang meja kerja, sofa yg empuk, cofee amenities dan bath room amenities yg lengkap, mmg terbaik la...utk pemandangan pula, sy tak brp kesah sgt... utk akan dtg nnti sy pasti akan cuba kategori baru pulak iaitu premier suite...tak sbr rasanya... thanks
AiiniiAli
27 Agt 2018 - Pasangan
Terletak di atas Taiping Mall, berdepan dengan Pusat Penjaja Taiping (katanya Yong Tau Foo kat sini sedap, tapi tak sempat pegi). Senang nak carik. Parking pun ada di Level 6. Check in sangat senang, smooth. Bersih, sebab hotel baru. Cuma tak wangi aje. Patut letak "air freshner" dalam aircond atau di koridor. View sangat cantik, dapat pulak level paling tinggi, level 13. Syok! Dapat jenjalan di Taiping Mall, ada 7-Eleven, Marrybrown, Seoul Garden, etc. Banyak jugak kedai-kedai untuk shopping. Yang best ada Cinema! Hehe. Okay, so far so good. Will come again, definitely!
macaiwar
20 Jan 2021 - Keluarga
Easy access to central town area on foot. The mall was just below and certainly a convenient location. Right opposite is a hawker food court, in fact, the hotel was surrounded by food courts. Parking is multi-level and shared with the mall. It was a long drive up to the highest level for the designated hotel parking area.
George C
06 Jan 2021 -
The Novotel Taiping hotel is smack in the center of this UNESCO Cultural Heritage site. The check-in staff were helpful in our requests and Jackson made sure that we got the rooms we asked for. The concierge was helpful and the staff at breakfast had everything we needed. The rooms are clean and our room had a terrific view of the lake and mountains! As it's the rainiest city in Malaysia, umbrellas are readily available on loan.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.