Ria Cameron Apartment, Cameron Highlands
Ria Cameron Apartment, Cameron Highlands
Ria Cameron Apartment, Cameron Highlands
Ria Cameron Apartment, Cameron Highlands
Ria Cameron Apartment, Cameron Highlands
Lihat semua foto
Apartment

Ria Cameron Apartment

Brinchang, Cameron Highlands

Review

Tripadvisor
Dari 1.295 review
Review yang paling membantu
omuham994642
26 Nov 2020
Semua servis terbaik, cuma buffet tak banyak pilihan makanan.. Semoga hotel akan banyak pilihan makanan dan layan diri lebih terbaik. Seronok bilik dihotel ni terdapat kolam untuk berendam. Layanan staf2 sangat memuaskan dan peramah
f1q7xtqgm10g0cfm2020
22 Okt 2020
Dapat bilik mula2, air jamban tak berhenti mengalir. Tisu roll ada dekat lantai sebelah jamban. Lepas mintak tukar bilik baru, dapat bilik langsir koyak teruk, ada tompok air tumpah yang sangat besar, tuala bertompok coklat (sangat menggelikan). Tak berbaloi langsung duduk sini. Receptionist pun lambat. Lepas beratur setengah jam, dia suruh tukar kaunter dan beratur balik semata nak ambik kunci. Padahal kunci tu ada dekat sebelah dia.
zuradaris
17 Sep 2020
Always bila datang Cameron, Copthorne adalah pilihan saya & Family. Berdekatan Kea Farm, Butterfly Farm, Bee Farm, BOH Palas. Hotel yang selesa. Staff Hotel ramah & baik. Dapat stay Level 12 dapat menikmati pemandangan yang cantik. Lagi best bila berkabus... Memang sejuk gilerrr. This November 2020 will come again.
Nurul_hanane94
14 Okt 2020
Rindu hotel copthorne..pemandangan yang cantik.. memang sangat-sangat sejuk kat hotel ni..❤️staff semua baik dan peramah.. inshaallah nanti kami akan sampai lagii.. terbaikk❤️.. rindu nak ke sana lagi❤️
cinggit
15 Jul 2020
ini adalah peenginapan kedua kami di Copthorne. Sangat berharap menu utk sarapan pagi kembali semula seperti dulu (buffet) atau sekurang2nya tambahan roti bakar dan telur separuh masak disediakan. Apartment dan layanan sangat memuaskan. akan datang lagi..
Lokasi
Equatorial Hill Resort, Kea Farm, Cameron Highlands
maps
1
Malam

Tentang Akomodasi

Deskripsi

FAQ
Di mana alamat Ria Cameron Apartment?
Ria Cameron Apartment beralamat di Equatorial Hill Resort, Kea Farm, Cameron Highlands

Review

Oops, belum ada review nih
Ayo menginap di akomodasi ini dan kasih tahu pengalamanmu dengan menulis review.
3.0
Dari 1.295 review
Kebersihan
3.0
Kamar
3.0
Lokasi
4.0
Layanan
3.5
Nilai
3.5
Pasangan
362
Keluarga
576
Wisata sendiri
24
Berlibur dengan teman
148
Bisnis
29
omuham994642
26 Nov 2020 -
Semua servis terbaik, cuma buffet tak banyak pilihan makanan.. Semoga hotel akan banyak pilihan makanan dan layan diri lebih terbaik. Seronok bilik dihotel ni terdapat kolam untuk berendam. Layanan staf2 sangat memuaskan dan peramah
f1q7xtqgm10g0cfm2020
22 Okt 2020 -
Dapat bilik mula2, air jamban tak berhenti mengalir. Tisu roll ada dekat lantai sebelah jamban. Lepas mintak tukar bilik baru, dapat bilik langsir koyak teruk, ada tompok air tumpah yang sangat besar, tuala bertompok coklat (sangat menggelikan). Tak berbaloi langsung duduk sini. Receptionist pun lambat. Lepas beratur setengah jam, dia suruh tukar kaunter dan beratur balik semata nak ambik kunci. Padahal kunci tu ada dekat sebelah dia.
zuradaris
17 Sep 2020 -
Always bila datang Cameron, Copthorne adalah pilihan saya & Family. Berdekatan Kea Farm, Butterfly Farm, Bee Farm, BOH Palas. Hotel yang selesa. Staff Hotel ramah & baik. Dapat stay Level 12 dapat menikmati pemandangan yang cantik. Lagi best bila berkabus... Memang sejuk gilerrr. This November 2020 will come again.
Nurul_hanane94
14 Okt 2020 -
Rindu hotel copthorne..pemandangan yang cantik.. memang sangat-sangat sejuk kat hotel ni..❤️staff semua baik dan peramah.. inshaallah nanti kami akan sampai lagii.. terbaikk❤️.. rindu nak ke sana lagi❤️
cinggit
15 Jul 2020 -
ini adalah peenginapan kedua kami di Copthorne. Sangat berharap menu utk sarapan pagi kembali semula seperti dulu (buffet) atau sekurang2nya tambahan roti bakar dan telur separuh masak disediakan. Apartment dan layanan sangat memuaskan. akan datang lagi..
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.