The Haven Resort Ipoh, Kinta
The Haven Resort Ipoh, Kinta
The Haven Resort Ipoh, Kinta
The Haven Resort Ipoh, Kinta
The Haven Resort Ipoh, Kinta
+ 67 lainnya
Hotel

The Haven Resort Ipoh

TAMBUN, Kinta

Review

Tripadvisor
Dari 1.449 review
Review yang paling membantu
RizqiHafez
18 Apr 2021 - Berlibur dengan teman
Terbaik boh....staf bnyk membantu dan mesra alam..Terima kasih Howard, pakcik jaga pntu, yang hntar juadah berbuka di bilik dan yang lain2... permandangan yang sngat2 cntik.....selesa...berbaloi2...next time dtg lagi.
apecks_5zal
13 Sep 2020 - Keluarga
Resort yang cantik & chill serta staff yang sangat friendly terutama Pn.Angeline & Pn.Sara. Untuk penambahbaikan,'sejadah' yang disediakan perlu kerap dibasuh agar bersih & mengeluarkan bau yang menyenangkan 🤏
Nisah_Azrul
18 Sep 2020 - Pasangan
Apartment berdepan dgn lakeview nmpk sgt²cantik,nature n rasa relax bile stay dekat sini 😍❤️ bilik yg sgt² bersih,cantik & kemas 😍❤️ staff yg mesra bile bercakap dgn kami & servis yg sgt² bagus👍🏻😊 Rasa puas hati sgt² bila dpt stay shortvaction kt sini..recomended sgt² datang checkin kt sini 👍🏻🥰 Lepas nie,nak dtg repeat 2nd time checkin kt sini 😍♥️
syaza1302
08 Nov 2020 - Berlibur dengan teman
kami berlima stay kat 3-Bedroom Executive Lake View Suite. suite yang luas. level 23..view pagi dan malam sangat cantik. paling best swimming pool tu.. RARE! kami sewa basikal untuk round kawasan tu. pastu pi tengok kuda.. evening walk.. 9pm dah sunyi sepi...sgt sesuai untuk orang yg nak travel tenang fikiran..
akma21
08 Nov 2020 - Berlibur dengan teman
Hotel yang paling best dengan layanan dari staff yang sangat baik dan bilik yang bersih, cantik dan selesa sangat2. Sangat rekeman untuk semua yg nak datang menginap di sini. Makanan yang snggh lazat.
Lokasi
Unnamed Road, 31150 Ulu Kinta, Negeri Perak, Malaysia
maps
1
Malam

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
14:00-23:59
Waktu check-out:
12:00
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Kebijakan

Deskripsi

FAQ
Di mana alamat The Haven Resort Ipoh?
The Haven Resort Ipoh beralamat di Unnamed Road, 31150 Ulu Kinta, Negeri Perak, Malaysia
Pukul berapa waktu check-in & check-out di The Haven Resort Ipoh?
Waktu untuk check-in di The Haven Resort Ipoh adalah mulai dari pukul 14:00-23:59 dan waktu check-out paling lambat pukul 12:00
Apa saja fasilitas yang tersedia di The Haven Resort Ipoh?
Fasilitas yang tersedia dan bisa kamu gunakan di hotel ini adalah (beberapa fasilitas mungkin perlu biaya tambahan):
  • tiket CLEAN
  • Kolam Renang
  • Wifi
  • Parkir
  • Restoran
Apakah di The Haven Resort Ipoh tersedia fasilitas kolam renang?
Ya, di The Haven Resort Ipoh tersedia kolam renang yang bisa kamu gunakan.
Fasilitas
Fasilitas Populer
tiket CLEAN
Kolam Renang
Wifi
Parkir
Restoran
Resepsionis 24 Jam
Spa
Lift
AC
Pusat Kebugaran
Antar Jemput Bandara
Fasilitas Rapat
Akses Kursi Roda
Fasilitas Anak
Olahraga, Spa & Rekreasi
Fasilitas barbekyu
Badminton
Fasilitas gym
Kolam renang outdoor
Bersepeda / bersepeda gunung
Seluncuran air
Meja pingpong
Snack bar/deli
Fitness
Antar-jemput ke pusat perbelanjaan (biaya tambahan)
Antar-jemput ke taman hiburan (biaya tambahan)
Tenis
Kursi berjemur di kolam renang
Taman
Kolam renang anak
Hewan Peliharaan
Hewan peliharaan tidak dibolehkan
Hewan peliharaan dibolehkan
Hewan peliharaan tidak diperbolehkan
Fasilitas Anak
Tempat tidur bayi
Kolam anak
Area bermain anak-anak
Area bermain anak-anak
 

Review

Oops, belum ada review nih
Ayo menginap di akomodasi ini dan kasih tahu pengalamanmu dengan menulis review.
4.5
Dari 1.449 review
Kebersihan
4.5
Kamar
4.5
Lokasi
4.5
Layanan
4.5
Nilai
4.5
Pasangan
230
Keluarga
767
Wisata sendiri
20
Berlibur dengan teman
193
Bisnis
122
RizqiHafez
18 Apr 2021 - Berlibur dengan teman
Terbaik boh....staf bnyk membantu dan mesra alam..Terima kasih Howard, pakcik jaga pntu, yang hntar juadah berbuka di bilik dan yang lain2... permandangan yang sngat2 cntik.....selesa...berbaloi2...next time dtg lagi.
apecks_5zal
13 Sep 2020 - Keluarga
Resort yang cantik & chill serta staff yang sangat friendly terutama Pn.Angeline & Pn.Sara. Untuk penambahbaikan,'sejadah' yang disediakan perlu kerap dibasuh agar bersih & mengeluarkan bau yang menyenangkan 🤏
Nisah_Azrul
18 Sep 2020 - Pasangan
Apartment berdepan dgn lakeview nmpk sgt²cantik,nature n rasa relax bile stay dekat sini 😍❤️ bilik yg sgt² bersih,cantik & kemas 😍❤️ staff yg mesra bile bercakap dgn kami & servis yg sgt² bagus👍🏻😊 Rasa puas hati sgt² bila dpt stay shortvaction kt sini..recomended sgt² datang checkin kt sini 👍🏻🥰 Lepas nie,nak dtg repeat 2nd time checkin kt sini 😍♥️
syaza1302
08 Nov 2020 - Berlibur dengan teman
kami berlima stay kat 3-Bedroom Executive Lake View Suite. suite yang luas. level 23..view pagi dan malam sangat cantik. paling best swimming pool tu.. RARE! kami sewa basikal untuk round kawasan tu. pastu pi tengok kuda.. evening walk.. 9pm dah sunyi sepi...sgt sesuai untuk orang yg nak travel tenang fikiran..
akma21
08 Nov 2020 - Berlibur dengan teman
Hotel yang paling best dengan layanan dari staff yang sangat baik dan bilik yang bersih, cantik dan selesa sangat2. Sangat rekeman untuk semua yg nak datang menginap di sini. Makanan yang snggh lazat.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.