Tok Aman Bali Beach Resort, Pasir Putih
Tok Aman Bali Beach Resort, Pasir Putih
Tok Aman Bali Beach Resort, Pasir Putih
Tok Aman Bali Beach Resort, Pasir Putih
Tok Aman Bali Beach Resort, Pasir Putih
+ 41 lainnya
Resort

Tok Aman Bali Beach Resort

SEMERAK, Pasir Putih

Review

Tripadvisor
Dari 198 review
Review yang paling membantu
Matzul
27 Apr 2016 - Keluarga
Resort yang bagus..bilik luas dan bersih di samping harga yang sesuai..makanan yang sedap..banyak kemudahan untuk anak-anak..suasana resort yang nyaman..50km dari bandar Kota Bharu...mesti cuba apabila melawat Kelantan..
Azhanie849
12 Apr 2021 - Keluarga
Overall okey...resort bersih...kolam cantik...view yang awesome... Cuma...agak kecewa di bahagian reception kerana sy terpaksa beratur selama lebih kurang 1 jam...berdiri...berpeluh sy...dan keesokkan hari kecewa dengan breakfast yg dihidangkan...yang tggal hanyalah sisa makanan yg tidak komplete hidangannya...nasi grg kosong...xde lauk...nasi air..tggal kicap dan kacang shj...breakfast sgt2 mengecewakan...lgsg tidak menggambarkan makanan hotel...
KuzyKhalid
12 Apr 2021 - Keluarga
The room was badly maintained, toilet were filthy and was not being clean properly or easy to say it doesn't looked like it has been cleaned. Food prepared was not as expected. Not worth every penny paid at rm200ish and as a so called resort ranked with 4 star. There are pest like cockroaches and worms in the toilet. TBH 2 star is more than fair as it was not properly manage and maintained. Better find elsewhere. Totally disappointing.
areleaf
23 Mar 2017
Disini tempat yang terbaik untuk bersama keluarga. Resort yang berdekatan dengan laut sungguh menenangkan. Bilik juga luas sesuai bersama keluarga. tandas yang selesa dan bersih.Mempunyai khidmat pelanggan yang baik. Berdekatan dengan jeti ke pulau perhentian
masterash8
31 Des 2020 - Keluarga
Tempat nampak grand. Tapi servis out. Tunggu di lobi, pukul 6 belum dapat bilik. Bilik belum sedia. Haihh.. Pergi sini pun sebab anak anak nak mandi kolam ja. Masuk bilik lantai basah lagi😅.. Bilik tak berapa bersih, mungkin sebab cepat cepat nak siapkan.. Sila naik taraf servis.. Staf perempuan di kaunter tak membantu. Siap tarik muka dan layan nak tak nak ja. Tau la penat, kami pun datang dari alor setar ya. Lagi penat. Dah sampai kena tunggu. Nak check in tak boleh.
Lokasi
6264, 1, Pantai Bisikan Bayu, 16700 Pasir Puteh, Kelantan, Malaysia
maps
1
Malam

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
14:00-23:59
Waktu check-out:
12:00
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Kebijakan

Deskripsi

FAQ
Di mana alamat Tok Aman Bali Beach Resort?
Tok Aman Bali Beach Resort beralamat di 6264, 1, Pantai Bisikan Bayu, 16700 Pasir Puteh, Kelantan, Malaysia
Pukul berapa waktu check-in & check-out di Tok Aman Bali Beach Resort?
Waktu untuk check-in di Tok Aman Bali Beach Resort adalah mulai dari pukul 14:00-23:59 dan waktu check-out paling lambat pukul 12:00
Apa saja fasilitas yang tersedia di Tok Aman Bali Beach Resort?
Fasilitas yang tersedia dan bisa kamu gunakan di hotel ini adalah (beberapa fasilitas mungkin perlu biaya tambahan):
  • Kolam Renang
  • Wifi
  • Parkir
  • Restoran
  • Resepsionis 24 Jam
Apakah di Tok Aman Bali Beach Resort tersedia fasilitas kolam renang?
Ya, di Tok Aman Bali Beach Resort tersedia kolam renang yang bisa kamu gunakan.
Fasilitas
Fasilitas Populer
Kolam Renang
Wifi
Parkir
Restoran
Resepsionis 24 Jam
Spa
Lift
AC
Pusat Kebugaran
Antar Jemput Bandara
Fasilitas Rapat
Akses Kursi Roda
Fasilitas Anak
Olahraga, Spa & Rekreasi
Arena game center
Fitness
Bola voli pantai
Biliar
Fasilitas gym
Kolam renang indoor
Kolam renang outdoor
Taman
Di pantai pribadi
Ruang game
Kolam renang anak
Spa layanan lengkap
Memancing
Hewan Peliharaan
Hewan peliharaan tidak dibolehkan
Hewan peliharaan dibolehkan
Fasilitas Anak
Area bermain anak-anak
Area bermain anak-anak
Klub anak
 

Review

Oops, belum ada review nih
Ayo menginap di akomodasi ini dan kasih tahu pengalamanmu dengan menulis review.
3.0
Dari 198 review
Kebersihan
3.5
Kamar
3.5
Lokasi
3.5
Layanan
3.5
Nilai
3.5
Pasangan
47
Keluarga
80
Wisata sendiri
5
Berlibur dengan teman
23
Bisnis
22
Matzul
27 Apr 2016 - Keluarga
Resort yang bagus..bilik luas dan bersih di samping harga yang sesuai..makanan yang sedap..banyak kemudahan untuk anak-anak..suasana resort yang nyaman..50km dari bandar Kota Bharu...mesti cuba apabila melawat Kelantan..
Azhanie849
12 Apr 2021 - Keluarga
Overall okey...resort bersih...kolam cantik...view yang awesome... Cuma...agak kecewa di bahagian reception kerana sy terpaksa beratur selama lebih kurang 1 jam...berdiri...berpeluh sy...dan keesokkan hari kecewa dengan breakfast yg dihidangkan...yang tggal hanyalah sisa makanan yg tidak komplete hidangannya...nasi grg kosong...xde lauk...nasi air..tggal kicap dan kacang shj...breakfast sgt2 mengecewakan...lgsg tidak menggambarkan makanan hotel...
KuzyKhalid
12 Apr 2021 - Keluarga
The room was badly maintained, toilet were filthy and was not being clean properly or easy to say it doesn't looked like it has been cleaned. Food prepared was not as expected. Not worth every penny paid at rm200ish and as a so called resort ranked with 4 star. There are pest like cockroaches and worms in the toilet. TBH 2 star is more than fair as it was not properly manage and maintained. Better find elsewhere. Totally disappointing.
areleaf
23 Mar 2017 -
Disini tempat yang terbaik untuk bersama keluarga. Resort yang berdekatan dengan laut sungguh menenangkan. Bilik juga luas sesuai bersama keluarga. tandas yang selesa dan bersih.Mempunyai khidmat pelanggan yang baik. Berdekatan dengan jeti ke pulau perhentian
masterash8
31 Des 2020 - Keluarga
Tempat nampak grand. Tapi servis out. Tunggu di lobi, pukul 6 belum dapat bilik. Bilik belum sedia. Haihh.. Pergi sini pun sebab anak anak nak mandi kolam ja. Masuk bilik lantai basah lagi😅.. Bilik tak berapa bersih, mungkin sebab cepat cepat nak siapkan.. Sila naik taraf servis.. Staf perempuan di kaunter tak membantu. Siap tarik muka dan layan nak tak nak ja. Tau la penat, kami pun datang dari alor setar ya. Lagi penat. Dah sampai kena tunggu. Nak check in tak boleh.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.