The Outpost Hotel Sentosa by Far East Hospitality, Bukit Merah
The Outpost Hotel Sentosa by Far East Hospitality, Bukit Merah
The Outpost Hotel Sentosa by Far East Hospitality, Bukit Merah
The Outpost Hotel Sentosa by Far East Hospitality, Bukit Merah
The Outpost Hotel Sentosa by Far East Hospitality, Bukit Merah
+ 126 lainnya
Hotel

The Outpost Hotel Sentosa by Far East Hospitality

HarbourFront, Bukit Merah
Tenang! Tempat ini melakukan prosedur khusus untuk memastikan kebersihan.
Pengecekan Suhu Badan
Alat Perlindungan Diri
Pembersihan dan Desinfeksi
Peraturan Pembatasan Sosial
Ketersediaan Alat Antiseptik

Review

Tripadvisor
Dari 227 review
Review yang paling membantu
freandydavid
10 Mei 2019 - Pasangan
Hotel ini baru buka April 2019. Kami menginap 3 Mei 2019. Jadi bener bener nikmatin hotel baru, hehehe.. datang ke hotel ini dari Mercure Bugis pakai taxi, bayar sekitar 12$, waktu tempuh hampir 30 menit. Kalau tanya sopir taxi mereka nggak bakalan tau, jadi ikutin google map aja. Ada 1 hotel lagi yang pake lahan yang sama, jadi jangan salah brentiin taxi. Hotel yang satunya adalah Village Hotel Sentosa. Keduanya ada di gedung yang sama. Cuma bedanya, Village Hotel untuk keluarga dan anak-anak sedangkan The Outpost untuk couple/honeymoon. Fasilitas hotel sudah pasti baru. Di resepsionis anda akan mendapatkan 5 buat cemilan (bisa pilih ada coklat, crackers, candys) sebagai compliment. Kamar yang kami tempatin di lantai 2m hanya tersedia 9 saja. Di setiap kamar di lantai 2m ada teras untuk bersantai-santai dan akses langsung ke kolam renang. Beruntung banget. Toilet serba otamatis, air keran yang bisa langsung di minum, coffee maker, king size bed, sofa, HDTV, dan kelengkapan standar hotel lainnya. Kolam renang tutup jam 10 malam. Disediakan shuttle bus jika ingin ke Universal Studio yang ready setiap 30 menit, dan hanya butuh 5 menit untuk tiba disana. Deket banget. Untuk sarapan pagi, buat saya sama aja seperti hotel lainnya. Cuma pagi itu, chef yang bertugas dari Italia, jadi makanan yang disajikan didominasi masakan Itali seperti pasta, keju, dll. Kalau ke Sentosa bakalan datang kesini lagi. Semua fasilitas baru dan kesannya nyaman dan menyenangkan, staff juga semua ramah dan helpful. Good job 👍
Jason T
21 Okt 2020
Writing this testimonial voluntarily to commend your staff's exemplary service standards, in particular, Ms Manju Krishnamurthy from Catering Sales, and Chef Bernard Seoh. Although my wife and I had our 160-pax wedding banquet cancelled for reasons not within any parties' control, the planning journey leading up to it had been made worry-free and reassuring by Manju, who was our banquet coordinator. Manju showed great enthusiasm in serving us and tending to our needs (and numerous queries) throughout, even after we had informed her of our withdrawal. She maintained her professionalism and continued to see out all our administrative issues to the end (including the refund of our deposit). We are appreciative of her assistance and support during this difficult pandemic. Having also requested for a strict vegetarian Western cuisine (allium-free & alcohol-free) for the banquet luncheon, we are extremely grateful to Chef Bernard and his team for concocting a full menu from zilch just for us; we had a go at the chef's invention during the food tasting session in Feb'20 and frankly, it was both sumptuous to the eye and scrumptious to the palate. We highly recommend their services to whoever wishes to engage the hotel for similar events. And thumbs up for the awesome hotel facilities which we managed to get a quick tour of. Warmest Regards, Jason & Sherilyn cc Mr Danny Yok
Kennywong1028
13 Sep 2020
the room and the area of hotel is great, we love the swimming pool with steps design and facing the the ocean. it's in the Sentosa area so you need a ride to go back to downtown for other activity, i would suggest you spend 2 nights in downtown and 2 nights in Sentona to wrap up your trip. The restaurant also serving great food with budget price, we want go again! and it's budget price even during the F1 period.
zen_lwz
24 Agt 2020 - Pasangan
A review which came slightly late on tripadvisor (but review on Google). Small but well-kept hotel. Good location with good view. Reception area is cozy and love the retro design and showcasing of the hotel's own brands/products. Check-in is fast and the welcome drink is refreshing and well-presented. The pick-and-choose snack area is quite a cool concept. Though the room is smaller than those that we have been to but love the coziness and the in-room amenities (e.g. toilet seats with warmer, spacious shower area). Design of the room is sleek and trendy. An eco friendly and green hotel. The hotel provides a ranges of pillow to cater to different needs. Breakfast selection is not vast but that does help with food wastage control. Did not really get to try out all the amnenities but the pool looks cool. The rooftop bar has a fantastic view too. Good place to chill and enjoy your staycation.
regine1234
30 Apr 2020
Pretty new hotel, good experience checking in. Located in Sentosa and had a good time lounging in the pool. Had some hiccup during the stay and the hotel is nice to offer me complimentary meal. Will be back again.
Lokasi
10 Artillery Avenue #03-01, Sentosa Island, Singapore
maps
1
Malam

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
15:00-23:59
Waktu check-out:
12:00
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Deskripsi

FAQ
Di mana alamat The Outpost Hotel Sentosa by Far East Hospitality?
The Outpost Hotel Sentosa by Far East Hospitality beralamat di 10 Artillery Avenue #03-01, Sentosa Island, Singapore
Pukul berapa waktu check-in & check-out di The Outpost Hotel Sentosa by Far East Hospitality?
Waktu untuk check-in di The Outpost Hotel Sentosa by Far East Hospitality adalah mulai dari pukul 15:00-23:59 dan waktu check-out paling lambat pukul 12:00
Apa saja fasilitas yang tersedia di The Outpost Hotel Sentosa by Far East Hospitality?
Fasilitas yang tersedia dan bisa kamu gunakan di hotel ini adalah (beberapa fasilitas mungkin perlu biaya tambahan):
  • tiket CLEAN
  • Kolam Renang
  • Wifi
  • Parkir
  • Restoran
Apakah di The Outpost Hotel Sentosa by Far East Hospitality tersedia fasilitas kolam renang?
Ya, di The Outpost Hotel Sentosa by Far East Hospitality tersedia kolam renang yang bisa kamu gunakan.

Fasilitas
Fasilitas Populer
tiket CLEAN
Kolam Renang
Wifi
Parkir
Restoran
Resepsionis 24 Jam
Lift
AC
Antar Jemput Bandara
Fasilitas Rapat
Fasilitas Umum
AC
Lounge
Fasilitas rapat
WiFi publik
Lift
Restoran
Porter/bell-boy
Pantai
Kolam Renang
Parkir (Gratis)
Hewan Peliharaan
Hewan peliharaan tidak dibolehkan
Layanan Hotel
Brankas di resepsionis
Penitipan bagasi
Layanan pernikahan
Resepsionis 24 jam
Layanan laundry/dry cleaning
Staf multibahasa
Layanan concierge
 

Review

Oops, belum ada review nih
Ayo menginap di akomodasi ini dan kasih tahu pengalamanmu dengan menulis review.
4.5
Dari 227 review
Kebersihan
4.5
Kamar
4.5
Lokasi
4.5
Layanan
4.5
Nilai
4.5
Pasangan
121
Keluarga
28
Wisata sendiri
8
Berlibur dengan teman
17
Bisnis
8
freandydavid
10 Mei 2019 - Pasangan
Hotel ini baru buka April 2019. Kami menginap 3 Mei 2019. Jadi bener bener nikmatin hotel baru, hehehe.. datang ke hotel ini dari Mercure Bugis pakai taxi, bayar sekitar 12$, waktu tempuh hampir 30 menit. Kalau tanya sopir taxi mereka nggak bakalan tau, jadi ikutin google map aja. Ada 1 hotel lagi yang pake lahan yang sama, jadi jangan salah brentiin taxi. Hotel yang satunya adalah Village Hotel Sentosa. Keduanya ada di gedung yang sama. Cuma bedanya, Village Hotel untuk keluarga dan anak-anak sedangkan The Outpost untuk couple/honeymoon. Fasilitas hotel sudah pasti baru. Di resepsionis anda akan mendapatkan 5 buat cemilan (bisa pilih ada coklat, crackers, candys) sebagai compliment. Kamar yang kami tempatin di lantai 2m hanya tersedia 9 saja. Di setiap kamar di lantai 2m ada teras untuk bersantai-santai dan akses langsung ke kolam renang. Beruntung banget. Toilet serba otamatis, air keran yang bisa langsung di minum, coffee maker, king size bed, sofa, HDTV, dan kelengkapan standar hotel lainnya. Kolam renang tutup jam 10 malam. Disediakan shuttle bus jika ingin ke Universal Studio yang ready setiap 30 menit, dan hanya butuh 5 menit untuk tiba disana. Deket banget. Untuk sarapan pagi, buat saya sama aja seperti hotel lainnya. Cuma pagi itu, chef yang bertugas dari Italia, jadi makanan yang disajikan didominasi masakan Itali seperti pasta, keju, dll. Kalau ke Sentosa bakalan datang kesini lagi. Semua fasilitas baru dan kesannya nyaman dan menyenangkan, staff juga semua ramah dan helpful. Good job 👍
Jason T
21 Okt 2020 -
Writing this testimonial voluntarily to commend your staff's exemplary service standards, in particular, Ms Manju Krishnamurthy from Catering Sales, and Chef Bernard Seoh. Although my wife and I had our 160-pax wedding banquet cancelled for reasons not within any parties' control, the planning journey leading up to it had been made worry-free and reassuring by Manju, who was our banquet coordinator. Manju showed great enthusiasm in serving us and tending to our needs (and numerous queries) throughout, even after we had informed her of our withdrawal. She maintained her professionalism and continued to see out all our administrative issues to the end (including the refund of our deposit). We are appreciative of her assistance and support during this difficult pandemic. Having also requested for a strict vegetarian Western cuisine (allium-free & alcohol-free) for the banquet luncheon, we are extremely grateful to Chef Bernard and his team for concocting a full menu from zilch just for us; we had a go at the chef's invention during the food tasting session in Feb'20 and frankly, it was both sumptuous to the eye and scrumptious to the palate. We highly recommend their services to whoever wishes to engage the hotel for similar events. And thumbs up for the awesome hotel facilities which we managed to get a quick tour of. Warmest Regards, Jason & Sherilyn cc Mr Danny Yok
Kennywong1028
13 Sep 2020 -
the room and the area of hotel is great, we love the swimming pool with steps design and facing the the ocean. it's in the Sentosa area so you need a ride to go back to downtown for other activity, i would suggest you spend 2 nights in downtown and 2 nights in Sentona to wrap up your trip. The restaurant also serving great food with budget price, we want go again! and it's budget price even during the F1 period.
zen_lwz
24 Agt 2020 - Pasangan
A review which came slightly late on tripadvisor (but review on Google). Small but well-kept hotel. Good location with good view. Reception area is cozy and love the retro design and showcasing of the hotel's own brands/products. Check-in is fast and the welcome drink is refreshing and well-presented. The pick-and-choose snack area is quite a cool concept. Though the room is smaller than those that we have been to but love the coziness and the in-room amenities (e.g. toilet seats with warmer, spacious shower area). Design of the room is sleek and trendy. An eco friendly and green hotel. The hotel provides a ranges of pillow to cater to different needs. Breakfast selection is not vast but that does help with food wastage control. Did not really get to try out all the amnenities but the pool looks cool. The rooftop bar has a fantastic view too. Good place to chill and enjoy your staycation.
regine1234
30 Apr 2020 -
Pretty new hotel, good experience checking in. Located in Sentosa and had a good time lounging in the pool. Had some hiccup during the stay and the hotel is nice to offer me complimentary meal. Will be back again.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.