lcpo
Promo
Promo
Blibli Tiket RewardsYour Orders
Tiket.com logo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
Exterior & Views 1, Eden Selene Hotel, Ayvalık
Bedroom 2, Eden Selene Hotel, Ayvalık
Bedroom 3, Eden Selene Hotel, Ayvalık
Bedroom 4, Eden Selene Hotel, Ayvalık
Bathroom 5, Eden Selene Hotel, Ayvalık
See all photos
Hotel

Eden Selene Hotel

Ayvalık, Balikesir

The Fun Awaits

Nice location! Near public transport
Nice location! Near public transportOnly 293 m to Cunda Marina

Reviews

See all
4.0/5
GoodFrom 20 reviews
5.0/59 Oct 2025
Dilara • Couple Trip
Sahane bir oda merkezde bir otel mutlu ayrilacaginiza emin olabilirsiniz
5.0/513 Aug 2025
Selcuk • Trip with Friends
Mükemmel. Geniş ve modern oda tasarımı, kahvaltısı çok lezzetli ve merkezi bir konumda.
5.0/527 Jul 2025
adnan • Family Trip
Otel konumu çok güzel. Çalışanların ilgi alakası da çok iyi. Otel Cunda iskele girişinde. Arabaya ihtiyacınız kalmıyor. Sadece park sorunu var. Onuda yakın otoparklarda çözebilirsiniz. Biz çok memnun kaldık. Tavsiye ederim. Teşekkürler.
5.0/511 Feb 2024
Tamer • Trip with Friends
Güzel temiz bakımlı çok büyük oda
5.0/514 Jun 2021
Verified traveler • Couple Trip
Otel temizdi ve çalışanlar guleryuzluydu. Otelin konumu çarşıya çok yakındı. Odamız geniş ve ferahti.
5.0/512 Nov 2019
Verified traveler • Couple Trip
We really enjoyed the hotel atmosphere, the room, the courtyard and the friendly smiles. Location was perfect for walking and close to fantastic restaurants.
5.0/58 Aug 2019
Ali • Family Trip
Yüksek duvarlar muhteşem bahçe harika bir lokasyon
5.0/59 Jun 2019
Emre • Couple Trip
Very close to center. Room was very large and have enough space. Nice breakfast, best ‘pişi’ I have ever eaten.
5.0/525 May 2019
Sami • Couple Trip
Odalar cok ferah, temiz, kahvalti iyi. Kaldigimiz odadaki televizyon cok kucuk ekranli ve arizaliydi.
4.0/510 Sep 2024
barboros levent • Family Trip
Merkezi, temiz, güler yüzlü
4.0/54 Sep 2022
Veysel • Couple Trip
Gayet temiz ve güleryüzle bir hizmet vardı. Ancak kahvaltı daha çeşitli ve ürünleri daha kaliteli olabilirdi. Günlüğü 1500 tl olan bir otele daha güzel bir kahvaltı yakışırdı.
4.0/56 Oct 2020
Huseyin • Family Trip
It was a good experience. Right in the downtown of the island. Close to everything.
4.0/529 Jun 2019
zeynep • Family Trip
Bahçesi mükemmeldi tam istediğim gibi
4.0/525 Mar 2019
UGURCAN • Couple Trip
Konum harika, ilgili çalışanlar muhteşem, alt kattaki odalarda kaldık. Oda çok çok otantik güzel bir odaydı. Kahvaltı çok yeterli ve değerli çünkü evinizde gibi hissediyosunuz.
4.0/54 Mar 2019
ahmet akif • Family Trip
otel bina çok güzel bahçe çok güzel ilgi güzel kahvaltı harika çarşaf ve havlular otele yakışmıyor
3.0/519 Aug 2025
nilay • Trip with Friends
3 gece 2 çift için 2 oda tutmuştuk. Odalardan biri görseldekinden tamamen farklı bir odaydı ve hiçbir şekilde bu odanın görseli hotelsde bulunmuyordu. Bu odada bir gece konaklamak zorunda kaldık sonrasında oda değişimi konusunda yardımcı oldular. Bu oda hem küçüktü hem tavanı basık hem farklı mobilyalar(görselden farklı) vardı hem de banyosu bakımsız ve duşta sıcak su başlık kısmından değil musluk kısmından akıyordu. İkinci ve üçüncü gün üst katta görseldeki odada kaldık, geniş oda, yüksek tavan ve güzel mobilyalar vardı fakat yine duş sırasında sıcak akımında sorun ve duş ünitesi bakımsız ve paslıydı. Gündüz personeli ilgiliydi kahvaltısı yeterli ve günlük pişi ikramı mevcuttu, isterseniz kahvaltılık ürünlere bitince eklemede yapılıyordu. Arka bahçesi güzel ve ferahtı. Merkeze çok yakın yürüme mesafesinde, ücretli otoparklara yakındı. Otel önünde 2 adet park alanı vardı ama biz pek boş bulamadık. Birde merkeze yakınlık sebebiyle gürültü riski mevcut. Son olarak ilk gece kaldığımız odanın önünde gece saat 1 gibi normal ses tonunda konuşma sesleri ve yan taraftaki misafirlerin kapı önüne girip çıkmaları sonucu kapı çarpma gürültüsü mevcuttu. Gece resepsiyonu bu sebeple aradığımda yan odanın kendi kapısının önünde oturmasına karışamayacağını ifade etti ben ısrar edince uyaracağını belirti ama herhangi bir şekilde uyarı yapılmadı.
3.0/51 Apr 2025
Verified traveler • Family Trip
Otelin konumu çok güzel bizim odamız caddeye baktığı için aşırı ses vardı akiam da sabahta rahatsız ediciydi. kahvaltısı çok yeterli değildi uzun süreli tatil de tercih edeceğim bir otel olmaz maalesef. Fiyatını hakeden bir otel olmadı benim için
3.0/56 Jul 2024
Verified traveler
Çalışanlar temizlik gibi konularda hiçbir sorun yok ancak ilanda otoparklı olduğu yazıyor otelin bir otoparkı yok düzeltilmesinde fayda var. Otel ve çalışanlarından ziyade konaklayanlar bize zorluk yaşattı çok geç saatlerde otele gelip gürültü yaptılar saat 3.30 da uyuyabildik
1.0/530 Oct 2019
Akbar • Family Trip
Hotelin sadece konumu iyi. Biz hotelin family odasını tutmuştuk. Odaya girdik ve orada kalamayacağımızı anlayarak hemen başka bir hotel ayarladık ve oraya geçtik. 2 gece için ödediğim ücret iade edilemez olduğundan geri talep edemedik. Ancak söylemeliyim ki, konulan fiyatla hotelin kalitesi arasında büyük bir uçurum olduğunu da anladık.
1.0/52 Jul 2019
Muhammet • Couple Trip
Üst kattaki odaları bilemem ama alt katta bizim kaldigimiz 2 numaralı oda içeriye güneş ışığı girmeyen, penceresi bahçeye bakan bu yüzden perdeyi açamadığımız, mahremiyetin çok az olduğu bir odaydi aynı zamanda odanın ışıklandırmasi çok kötüydü geceleri yanınıza gece görüşü alarak rahat edebilirsiniz. Otopark yoktu ama yanındaki okulun bahçesinde günlüğü 10 liradan hallettik. Kahvaltı serpme şeklinde verildi 4 çeşit zeytin 1 de bozuk peynir verilmesi dikkatinizi çekecektir ama çok güzel pişi yapılıyor. Otel cunda adasında mevkisi çok iyi sahile çok yakın. Personel çok suratsızdı iki gece kaldık ama isimlerini bile öğrenecek kadar sohbetimiz olamadı. Otelin içinde zibilyon tane boy boy kedi var rahatsız olabilirsiniz. Sadece uyuruz diyenler için idare eder.

Location

See maps
Nuri Zarpli Ilkögretim Okulu yani No:40, Cunda, Ayvalik, Balikesir, TR
All distances are measured in straight lines. The actual travel distance may be different.

Accommodation Rules

Announcement

Please note that Eden Selene Hotel only accepts children older than 12 years old.
See more
Check-in Procedure
Check-in2:00 PM-anytime
Check-out12:30

  • Extra-person charges may apply and vary depending on property policy
  • Government-issued photo identification and a credit card, debit card, or cash deposit may be required at check-in for incidental charges
  • Special requests are subject to availability upon check-in and may incur additional charges; special requests cannot be guaranteed
  • This property accepts credit cards and cash
  • Safety features at this property include a fire extinguisher, a smoke detector, a security system, and window guards
  • This property has outdoor spaces, such as balconies, patios, terraces which may not be suitable for children; if you have concerns, we recommend contacting the property prior to your arrival to confirm they can accommodate you in a suitable room

To make arrangements for check-in please contact the property ahead of time using the information on the booking confirmation. Guests must contact the property in advance for check-in instructions. Front desk staff will greet guests on arrival at the property.

See more

Want to check in early? Fill out the Special Requests form on the booking page.

More Policies
  • No pets and no service animals are allowed at this property.
  • Contactless check-out is available.

About Eden Selene Hotel

Eden Selene Hotel Location
Located in Ayvalik, Eden Selene Hotel is within a 15-minute drive of Saatli Cami and Ayvalık Flea Market. This hotel is 13 mi (21 km) from Sarimsakli Beach and 14.7 mi (23.6 km) from Badavut Beach.

Eden Selene Hotel Facility and Service
Take in the views from a garden and make use of amenities such as complimentary wireless internet access and concierge services.

Eden Selene Hotel Rooms
Make yourself at home in one of the 8 guestrooms featuring minibars. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and slippers. Conveniences include desks, housekeeping is provided daily, and cribs/infant beds (complimentary) can be requested.

Restaurant and Cafe
Enjoy a meal at the restaurant, or stay in and take advantage of the hotel's room service (during limited hours).

Important Information
The property is closed between November 1 and December 31.

Room Type and Price

Tue, 28 Jul 2026 - Wed, 29 Jul 2026 (1 night)
1 Room, 1 Adult, 0 Children