lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
Bedroom 1, SPOT ON 2033 Kayumanis Homestay Syariah, East Jakarta
Exterior & Views 2, SPOT ON 2033 Kayumanis Homestay Syariah, East Jakarta
Public Area 3, SPOT ON 2033 Kayumanis Homestay Syariah, East Jakarta
Public Area 4, SPOT ON 2033 Kayumanis Homestay Syariah, East Jakarta
Bedroom 5, SPOT ON 2033 Kayumanis Homestay Syariah, East Jakarta
See all photos
Vacation Home
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star

SPOT ON 2033 Kayumanis Homestay Syariah

4.2/5

(44 reviews)
Matraman, East Jakarta

This place is fully booked. Adjust the dates or other details.

Room Sold Out illustration

This place is fully booked

Let’s choose the available dates below or adjust your stay dates.

Login illustration

Have you got an account?

Create one or log into it to enjoy member-only discounts & benefits!

Reviews

See all

4.2/5

GoodFrom 44 reviews
5.0/55 Feb 2023
Hanifah Sri Sundari
5.0/51 Feb 2023
Vina Wm
5.0/59 Jan 2023
Go Liong Djiem
Udah nyampe tempat & uang udah di bayar melalui transfer BCA tapi di tolak Krn katanya udah tdk kerjasama , d mn tanggung jwb pihak aplikasi 😡
5.0/530 Dec 2022
Juwita Dwi Indriani
5.0/513 Dec 2022
Agung Qosym Yus
Gooooood
5.0/510 Dec 2022
AY • Solo Trip
Niceeeeeeeeeeeeeeeee
5.0/523 Nov 2022
Muhammad Tegar Sanjaya
biasa aja
5.0/520 Nov 2022
Silvina Mawaddah N
Bagus
5.0/516 Nov 2022
evita nurhayati
Ini homestay ternyaman see dengan harganya yang murah cocok buat liburan sekedar atau ada acara di jakarta work it see bikin betah.
5.0/515 Nov 2022
Muhammad Muhammad
5.0/59 Nov 2022
Dea Aulia
5.0/529 Oct 2022
Dicky Saputra
mantapp sihh! murah dan nyaman!
5.0/528 Oct 2022
SC
Penginapan ini cukup jauh dari jalan utama, masuk dari gang yang sangat kecil dan padat penduduk. Kamarnya terletak di antara rumah tetangga di sebelah kiri dan kanan. Selebihnya ada pagar di depan gang yang akan ditutup jika sudah masuk jam 00. 00 Dan dibuka kembali pada jam 05. Jika kamu pergi keluar, pastikan Anda memiliki nomor telepon penjaga penginapan jika tidak, Anda tidak akan bisa masuk ke dalam gang menuju penginapan.
5.0/513 Oct 2022
Nesa Agistia
5.0/527 Jul 2022
Krisdianti Fuzi prihatin
Tempatnya bagus Deket jga dari stasiun, tapi agak masuk gang,, untuk kalian yg mau bermalam dg budget seadanya ini recommended sih, tempatnya nyaman dan bersih,,,
5.0/524 Jul 2022
Putu Wia Rosita Dewi • Trip with Friends
Homestay yang home seperti di rumah. Kamar dan kamar mandi bersih. Ibu bapak homestay ramah dan mengayomi banget. Harga makanannya murah dan disediakan banyak fasilitas . Saya 7 hari disni nginap (saya orang Bali) merasa jatuh cinta sm homestay ini. Walau lokasi agak masuk gang tapi masalah pelayanan dan harga juara banget. Kapan-kapan kalau ke jakarta pengen nginep di sini lagi🥰
4.8/520 Jun 2022
Setiyawanto • Trip with Friends
sekedar homestay ini udh enak banget sih, udh lengkap. cuma agak nyasar dikit pas kesana. udh enak deket stasiun juga
4.8/530 Mar 2022
LD
Penginapan ini cukup jauh dari jalan utama, masuk dari gang yang sangat kecil dan padat penduduk. Kamarnya terletak di antara rumah tetangga di sebelah kiri dan kanan. Selebihnya ada pagar di depan gang yang akan ditutup jika sudah masuk jam 00. 00 Dan dibuka kembali pada jam 05. Jika kamu pergi keluar, pastikan Anda memiliki nomor telepon penjaga penginapan jika tidak, Anda tidak akan bisa masuk ke dalam gang menuju penginapan.
userImage-18
1 Photo
4.6/519 Sep 2022
khusnul marom
OK sih
4.4/530 Jan 2023
Teuku Faisal

Location

See maps
maps
25, Jln.Kayumanis 10 Gg.Sukun No.25, Matraman, Jakarta Timur, Jakarta

Accommodation Policy

Check-in Procedure
Check-in14:00
Check-out12:00

Want to check in early? Fill out the Special Requests form on the booking page.

About SPOT ON 2033 Kayumanis Homestay Syariah

Set in a prime location of Jakarta, Kayumanis Homestay Syariah puts everything the city has to offer just outside your doorstep. The hotel has everything you need for a comfortable stay. All the necessary facilities, including free Wi-Fi in all rooms, daily housekeeping, kitchen, Wi-Fi in public areas, smoking area, are at hand. Each guestroom is elegantly furnished and equipped with handy amenities. The hotel offers various recreational opportunities. Discover all Jakarta has to offer by making Kayumanis Homestay Syariah your base.

Frequently Asked Questions

What is the address of SPOT ON 2033 Kayumanis Homestay Syariah?

What are the standard check-in & check-out times of SPOT ON 2033 Kayumanis Homestay Syariah?

What are the facilities available in SPOT ON 2033 Kayumanis Homestay Syariah?

Room Type and Price

Fri, 31 May 2024- Sat, 01 Jun 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest
No Result illustration
This accommodation is fully bookedNo worries! You can stay here on other dates. Let’s choose the available dates or adjust your stay dates to check the unit’s availability.