lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

Cottages in Cijeruk

Cijeruk
Mon, 24 Jun 2024 - Tue, 25 Jun 2024 (1 night)
1 Guest

Most Favorite Accommodations in Cijeruk

Lido Lake Resort by MNC Hotel, Bogor

Lido Lake Resort by MNC Hotel

Cijeruk, Bogor
4.4/5Good(230 reviews)
Starts fromIDR 1,051,875/room/night
Set between the valley of Mount Salak and Mount Gede Pangrango surrounded by a panoramic view of Lake Lido, Lido Lake Resort by MNC Hotel features 5-star services with an outdoor pool as well as spa and gym facilities. Free WiFi is available throughout the property. Furnished with modern comfort, each of the rooms is air-conditioned and has access to a balcony with the garden and lake views. An LED TV, sofa and mini bar are equipped in each room along with coffee/tea making facilities and free bottled water. The en suite marble bathroom is fitted with a shower, a hair dryer and luxury toiletries. Boasting views of the lake, golf course and mountains, Telaga Asri Restaurant & Bar serves various scrumptious international cuisines for breakfast, lunch and dinner. A wide selection of buffet menu, refreshments and beverages can be sampled at Merica Cafe Grill & Tapas. There is also 24-hour in-room dining service for extra comfort. Guests can relax and sing at the hotel’s L2 Karaoke bar, play billiard or work out at indoor courts. Other facilities and services provided by Lido Lake Resort by MNC Hotel include a kids’ club, business centre and library as well as souvenir centre.  Curug Cilengkong and Curug Ciawitali, famous nearby waterfalls, can be reached within a 20-minute drive from Lido Lake Resort by MNC Hotel, while Taman Safari Indonesia is located 28 km away. Atang Senjaya Airport is reachable within an hour's drive and airport transfer is available upon request for a surcharge.See details
Villa Sedjuk Cijeruk Mountain View, Bogor

Villa Sedjuk Cijeruk Mountain View

Cijeruk, Bogor
4.8/5Fantastic(1 review)
Villa Sedjuk Cijeruk Mountain View welcomes you to a comfortable stay at Bogor. The Villa offers complete facilities to cater to guests’ needs, such as kitchen, swimming pool, and private pool.See details
Lofous villa cijeruk, Bogor

Lofous villa cijeruk

Cijeruk, Bogor
Awaiting Review
Lofous villa cijeruk welcomes you to a comfortable stay at Bogor. The Villa offers complete facilities to cater to guests’ needs, such as kitchen, swimming pool, and private pool.See details
Villa 3br with Pool in Bogor | Near The Jungle, Bogor

Villa 3br with Pool in Bogor | Near The Jungle

South Bogor, Bogor
Awaiting Review
See details

FAQ about Cottages in Cijeruk

Which dates are the cheapest to stay in Cijeruk this month?

What are some cheap Cottages that are popular in Cijeruk?

What are some cool Cottages that have many Instagrammable spots in Cijeruk?

Which Cottages have the best ratings in Cijeruk?

What are the best Cottages in Cijeruk with swimming pools?

Review about Cottages in Cijeruk

4.3/5
GoodFrom 3773 reviews
2.4/523 Jun 2024
MM • Family Trip
Kamarnya bnyak nyamuk, kurang rapih, bolong2, lokasi sepi.. Aga kurang sesuai ekspektasi
2.6/523 Jun 2024
D • Family Trip
Kamarnya aga kurang nyaman, selain bnyak nyamuk, juga bolong2.. Sepi..
5.0/521 Jun 2024
Agustiar Agustiar • Family Trip
Nuansa Nuansa rumah yang nyaman.
userImage-3userImage-3
3 Photos
5.0/521 Jun 2024
Yopi Herlambang • Family Trip
Fasilitas sangat bersih terawat. Fasilitas parkir nyaman banget. Resepsionis yang profesional dan santun. Ketenangan di tepi kolam. Hanya ada satu masukan dr saya, untuk di ruang TV, mohon di berikan penyejuk udara , minimal kipas angin, kadang terasa agak panas Terima kasih
5.0/520 Jun 2024
SF • Family Trip
Suasana tradisional yang modern.
5.0/518 Jun 2024
Dimas Prabowo • Family Trip
Seru banget nginep disana kids friendly banget!
userImage-6userImage-6
1 Photo
4.0/518 Jun 2024
Ika mustika • Family Trip
View nya keren , masih dingin kalau malam, sayangnya harus lebih di perhatikan kebersihan kolam renangnya dll so far tempat nya nyaman, apalagi penjaga nya ramah2 baikk, terutama mas dodi
5.0/512 Jun 2024
MJ • Family Trip
Sanitasi terjaga banget. Sarapan keluarga yang lezat. Pelayan yang responsif dan ramah anak.
5.0/510 Jun 2024
dwi irma • Family Trip
Interior trendy. Tarif bersaing. Bisa bersantai di tepi kolam. Pemandangan super duper indah
4.0/58 Jun 2024
Endri Sulistiyono • Family Trip
suasana jam 11 siang s.d 15 panas krn model gampling, ac nya kurang terasa dan agak kotor. tp klo sdh sore dan pagi hari view sngat bagus fasilitas permainan scooter dan speda listrik seru sekali kamar cukup besar dan lega sarapan standar, Kamar dengan pencahayaan baik.
5.0/54 Jun 2024
Williamto Kamto • Family Trip
Rasa menggoyang lidah. Suasana santai. Ada area makan keluarga. AC dingin. Kebersihan sangat terjamin.
5.0/52 Jun 2024
Ica Haironisa • Couple Trip
chill bgt & bersih enak 👍🏻
userImage-12userImage-12
3 Photos
4.4/531 Mei 2024
Feny Asih • Family Trip
Nemu tempat ini dr hanya sekedar gugling di map Trs cari di internet, krn byk review positif, cari ditiket.com kebetulan ada ditgl yg dimau, lgsg cekout deh Tempatnya nyaman, villa lumbung3 cocok utk kel 4 orang Ada bed bawah dan atas (spt tingkat) Dua lantai dengan lantai bawah ruang tengah/meja makan, dapur seeta kamar mandi Perlengkapan : 1 meja 4 kursi, rak jemuran, dapur set ( kompor 2 tungku, galon dan dispenser), panci, wajan, piring, sendok garpu,mangkok, pisau, talenan Dikamar mandi ada sabun, sampo Air panas yg sgt panas, dan alitran agak kecil, jd mending ditampung di ember aaja br dimix air dingin spy gk kepanasan mandinya Ada AC di lantai atas ruang tidur TV ada siaran lokal Wifi ada, tp mgkn krn hujan saat itu sinyal tdk bgs jd tdk bs dipakai Indosat masih bisa tapi kadang putus², tergantung posisi Yang paling disuka pelayanan yang baik dan ramah dr pak haryo dan pak hendri Semoga dpt trs dipertahankan Breakfast dpt nasi goreng (mungkin next bs divariasi, krn kami menginap 2 malam, paginya selalu dpt nasi goreng😄) Mmg tdk ada kolam renang, tempat bermain, tp ada curug kecil dekat villa dan curug putri pelangi (lumayan jauh) Tp kami suka villa seperti ini Lebij privat, bs menikmati hening, suasana sejuk dan keheningan alam Ketimbang villa/hotel yg massal Intinya puas dan rekom ini villa Berharap suatu saat bisa kembali lagi Mudah²an konsep villa privat spt ini bs terus dijalankan Note : jalan dan tanjakan cukup ekstrim apalagi saat musim hujan, bawa kendaraan minimal 1500cc dengan performa yg best demi keamanan dan kenyamanan berkendara yaaa
5.0/530 Mei 2024
lebe suhardiyanto • Family Trip
Tempat nya nyaman sekali, makanan nya enak2 dan pemandangan nya sangat bagus!
5.0/529 Mei 2024
Rachma Wijayanti • Family Trip
Indah banget..kebersihan oke..makanan enak
4.0/528 Mei 2024
Annisa Arifia • Family Trip
kolamrenangnya agak berlumut. tp sofar kamar besih pelayanan oke. Suasana tropis di tepi kolam. Pelayan yang ramah dan tepat waktu.
5.0/528 Mei 2024
JR • Family Trip
Bagus bgt, kalo kesini harus cari info saat sawah lagi hijau Toilet bersih banget.
5.0/528 Mei 2024
Indah Kumala Septika • Family Trip
Hotel yg recommended bgt, kids friendly perdana kesini dan langsung jatuh hati..bakal balik kesini lg pastinya
4.4/527 Mei 2024
Dini Rizki Amellia Nirmala • Family Trip
hotelnya bersih,sarapannya enak dan lengkap kebetulan pilih menu japanesenya.over all ok cm lbh ok lagi klo fasilitasnya dilengkapi lg ya.krn nginep diaini mmg ya cm enak suasana dn pemandangannya aja ya.gak ada fasilitas tuk anak2 main atau kolam renang atau onsen gt misalnya yg sesuai dgn tema hotelnya ya
5.0/526 Mei 2024
Yenhario Hanggardi Putro • Family Trip
Kebersihan maksimal.
Cottages in CijerukDon't feel hesitant to book Cottages in Cijeruk at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!
how-to-book-poster

How to Book Accommodations on tiket.com

1. Find the accommodationEnter the name of the city, area, or accommodation to find the place you want.
2. Select a roomOn the accommodation detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the accommodation about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don't forget to use the promo code to get a cheaper accommodation price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.